theshitlist

Suckåstön!

Kategori: Blablabla...

Får ni nånsin känslan av ett steg framåt och två tillbaka?
Tänk er då ett steg fram och åtta tillbaka och där har ni min dag på jobbet! Gryyyyymt sugen på att sjukanmäla mig, gå hem, ta semester imorgon. Grymt.

Dagens ups and downs

Kategori: Antecknar intresseklubben?

  • Har köpt en ny mössa. En vårmössa! (dvs lite tunnare än min supervarma ullmössa från RÅH. Eller någon av mina andra ullmössor. Från RÅH. Har nog en fyra stycken i gömmorna. Sponsrad?) Jag som vägrade ta på mig mössa länge har till och med funderat över om det inte kan vara ok att ha på sig det en hel dag om man har en bad hair day. Sen kom jag på att jag är 30-isch och inte 13-isch. Attans!
  • Har varit på ansiktsbehandling idag! Tänk att man kan betala för att bli plågad i en timme, och ändå känna sig nöjd med det. Men när det kläms på grejor så att det gör satanigatanont, svider i ögonen av fransfärgningen och ögonbrynen vaxas (nu har jag ju iofs inte så buskiga ögonbryn, mest lite fjun) så kan man ju undra vad man håller på med. Fast det är ju inte bara pina, mest skönt med, med masker och massage. Jag som har världens jäkla dille på att klämma och pilla på allt som klämmas och pillas kan, "lovade" mig själv runt min födelsedag att detta året ska jag sluta upp med det där och gå på regelbundna ansiktsbehandlingar istället (likaväl som jag inte är 13 längre så är jag inte 20 längre heller, det märks att huden inte återhämtar sig lika väl längre när man är osnäll mot den). Det började lite dåligt men nu jävlar är jag på banan, bokade till och med in en ny tid om två månader!
  • Strax efter att jag suttit och berättat för några kollegor att jag minsann skulle få fyra lediga dagar ihop med min kille lör-tis så messade han och berättade att han måste jobba på lördag. Oväntat? I think not so much. 
  • Jag ska minsann få tre lediga dagar ihop med min kille sön-tis! Det ni, är två mer än jag brukar få.
  • Var och handlade mat, skulle köpa lite glutenfria alternativ till pasta och mjöl eftersom jag bestämt mig för att äta glutenfritt ett tag och se om jag mår bättre av det. (Fick höra i helgen att man kan vara glutenintolerant utan att det ger utslag på blodprovet de tar först innan de går vidare att undersöka det, och tyckte att det kändes som ett ok alternativ att testa att utesluta, jämfört med alternativet insistera på att de ska trycka ner en slang i magen på mig). Tänkte att det här blir inga problem, har känt mig jäkligt pepp på att testa det ett tag. Sen hamnade jag vid bakgrejorna och drabbades av plötslig sorg. Tänk om jag faktiskt kommer fram till att jag inte tål gluten! Inte för att jag bakar jätteofta, men WTF! (morotskaka! brownies! kladdkaka! buhu...) Jaja, man får väl se det som en extra utmaning i så fall. Skulle ju faktiskt bli jätteglad om jag någon gång kunde komma på vad fan det är min kropp inte tycker om.
Långt babbel idag, over and out på det!

Utmaningscheck

Kategori: Blablabla...

Hejsan hoppsan!
Jag har verkligen inget roligt att säga nuförtiden!? Men vi kan ju låtsas att när jag är försvunnen länge så är det för att jag har bättre/roligare saker för mig. Vi säger så. (så inte nån tror att jag sitter och väntar på att klockan ska bli fjorton noll tolv eller så, very internt skämt)
 
Februariutmaningen, hur går den? undrar ni säkert jättemycket. Jo det ska jag berätta! Det går sämre än jag hade kunnat föreställa mig, men rätt bra ändå tror jag nog. Matmässigt har det varit en katastrof, började fuska alldeles för tidigt sen har det bara gått utför. Första lärdomen är alltså: börja aldrig fuska, för once a cheater always a cheater! En annan lärdom är att jag KAN INTE HA SNASK HEMMA!!! Ingen självdisciplin över huvud taget. NADA!
Träningen däremot har faktiskt gått över förväntan, mycket tack vare min kära syster och träningsfrände. Lärdom: gör saker tillsammans! Oftast är någon mer pepp än den andra och kan hjälpa till att dra upp en ur myglarträsket.
Och jag känner faktiskt mig lite tightare och fitare, trots att vågen stått mer eller mindre still, har man fått till lite muskler månne?

Mitt liv som humörsvängningshäxa...

Kategori: Blablabla...

Vad kom först, hönan eller ägget? Mitt röviga humör eller årsredovisningarna?
Svårt att säga, men det där humöret jag låg inne med igår gjorde dig jäkligt snabbt påminnt när jag började med årsredovisningarna idag, så jag misstänker att det där humöret kanske legat latent sedan i fredags. Den som uppfann programmet vi gör det....förtjänar ingen bonus direkt. Håller på att bli loco! Och då har jag precis börjat, ska bara göra det i 20 bolag, tjohoo! Jaja, blir nog bra tillslut!
 
Idag har jag imponerat på mig själv genom att tanka innan det börjar lysa (att haaaata att tanka och att bli sjukt stressad så fort tanklampan börjar lysa är ingen bra kombination, trust me). Och sen kom jag hem och hittade ett nytt Girls-avsnitt! Och ikväll ska det gymmas! Kanske kan vända den här dagen till något bra ändå!

Dagens blögg

Kategori: Blablabla...

Girls på tv ikväll, tjohoo! 
Ja, jag har ju redan sett det, men det var ju ett tag sen jag såg det avsnittet nu, och det kan ju vara nice att se det på en tv isf dålig bild streamad på dator. Pär kallar mig reprisdrottningen. Han förstår inte poängen med att se om saker, jag är ju mer en sån som hellre tittar på något jag redan sett men vet att jag tycker är bra än något nytt som jag är osäker på om jag kommer att gilla. Ja...vad säger man? Sån är jag!
 
Sjukt bra jobbat på gymmet idag, spinning plus gym!
Det går hyfsat dåligt matmässigt, men vad fan, nån måste ju äta upp chipsen så man blir av med frestelsen.
 
Over and out!

Dagens andra ilandsproblem

Kategori: Antecknar intresseklubben?

Är det nåt fel på fajsbok eller, inga uppdateringar på två timmar?!
Sjukt störningsmoment en söndag när där inte är nåt bra på tv!
Jaja, får kanske in på instagram och se om där händer nåt kul. YOLO på hög nivå. Living the dream on the edge och sånt.
Snart dags för kebab, tjohoo!

Dagens gnäll

Kategori: Dagens dagens

Dagens ilandsproblem: folk som gnäller om hur jobbigt det är att rensa bland vännerna på fb. Du kanske skulle tänkt på det innan du friendrequestade allt och alla? Jag unfriendar gladeligen.

M-m-mmm!

Kategori: Antecknar intresseklubben?

Kärlek vid första ögonkastet!

Update on das utmaning

Kategori: Februariutmaningen

Om jag har tränat måndag, tisdag, onsdag och torsdag både denna och förra veckan? Svar ja.
Om jag har ätit kakor varje dag sedan i söndags? Svar ja.
Om jag har köpt två påsar chips som ligger och väntar på att det ska bli helg? Svar: jeppselideppson!
Vi kan väl konstatera att det går både bra och dåligt för mig?

Dagens blablabla

Kategori: Blablabla...

Alltså, jag har svart bälte i att gnälla, det är jag villig att erkänna. Man får ta topparna med dalarna med mig helt enkelt! Men människor som inte tycks ha varken toppar eller dalar (eller jo, kanske konstanta dalar) som är typ så här ------------------------------------------------------------------------------- rätt igenom, H.E.L.V.E.T.E vad det kan suga energi ur en! Särskilt när de kommer i flock. Så kan vi alla ta en tyst minut eller två och ägna en tanke åt sådant som vi är tacksamma över och tycker är bra i våra liv? Så kan vi kanske gemensamt skicka ut lite positiv energi i universum! För tro mig, det behövs!!!
Tack på förhand!
 
Mvh
Imorgonblirenbradag

Hej å hå!

Kategori: Blablabla...

Ny vecka, nya saker att störa sig på!

Oh, oh!

Kategori: Antecknar intresseklubben?

Nyttkarriärsmål, glöm chef: direktör!
Direktööööööör! Alltid bära på portfölj. (Portfölj fylld med kexchoklad och tablettaskar.)
Mvh Nej, min fantasi skenar aldrig iväg när jag lyssnar på nyheterna.
Än en gång, T.G.I.F.

Hepp hepp!

Kategori: Antecknar intresseklubben?

Jodåsåatt.

Dagens jag med två ord:

Kategori: Dagens dagens

Bitch Bitchovic.


Palla. (T.G.I.F!)

Utmaningsupdate

Kategori: Februariutmaningen

Förstår att ni håller på att dö av nyfikenhet, hur går det med februariutmaningen?
Jo, det ska jag berätta, det går sjukt bra! Än så länge inga vansinniga gotte-cravings och varje dag har bjudit på träning hittills. Gym i måndags, spinning i tisdags, hot yoga igår och vi ska till gymmet idag. Maten har gått bra med, inte ätit supernyttigt men definitivt inget rent skräp heller. (förstår dock inte hur du klarar det med det gotteskåpet ni har hemma Amanda! Såg nog det igår när jag skulle ta saft till Malva! Fast du kanske har det där som kallas karaktär...)
 
Imorgon blir nog vilodag (får väl göra några armhävningar hemma eller nåt), men kan vi alla gemensamt hålla tummarna för att vädret håller sig hyfsat trevligt på lördag för då står backintervaller, bastu och dopp i det blå på schemat!

Dagens ilandsproblem

Kategori: Antecknar intresseklubben?

Insåg idag att jag har 6 semesterdagar som bränner inne om jag inte tar ut dem senast siste mars, har alltså sju veckor på mig att ta ut dem. Blir till att kolla på resor med sääärleken i helgen! Stora frågan är: en veckas solcharter eller uppdelat på två weekend's? Just nu lutar det nog åt det senare. Fast sol är ju inte heller fel, tänker Fridschen och tittar ut på ett snöigt Berga...
 
Övriga tankar idag:
  • kommer vi få till träning för fjärde dagen i rad ikväll? (hittills har veckan bjudit på gym, spinning och hot yoga)
  • hade kanske varit rätt gött att vara chef och kunna bitchdelegera ut allt som behöver styras upp istället för att alltid behöva ordna upp allting själv.
  • längtar till våren!!!!
  • längtar till sommaren!!!
  • Måste sluta längta ihjäl mig!!! Just nu är ju oxå trevligt.... (fake it 'til you make it!!)

Dagens status: sådär

Kategori: Blablabla...

Har ni provat att gå på ett spinningpass med riktigt rejäl mensvärk på nivå: känns som magen ska explodera, rätt upp och ner på stället, have no mercy?
Förmodligen inte, krävs nog ett sånt där praktexemplar till mage i kombination med ett praktexemplar till mensvärk som jag har plus ett faktum att man har varit Hitler eller någon av hans polare i sitt förra liv och nu ska få sona för det hela detta livet. Kan inte rekommendera det i alla fall!
Men spinnat har jag, och tackat nej till tårta på jobbet idag. Men nu tänker jag fanimej ta en Piggelinglass, bara så du vet syrran! Fusk? Ligger väl i betraktarens öga men jag räknar inte det som fusk. Inte idag. Jag är fanimej värd den hundra gånger om!
 
Nä, glassen smälter, på återhörande!

Och så blev det måndag igen

Kategori: Blablabla...

Ibland tänker jag att jag ska bli en såndär som håller god min och skenet uppe på jobb.
I regel håller det inte så länge. Kanske 30 minuter, sen sitter jag där och kräker av mig om både mensvärk, jobbiga leverantörer och frustration över att behöva städa upp mög nån annan skapat. Och av de där 30 minuterna så var det nog 15 som förhalades över att chefen (som fick ta det idag pga närmaste kollegan ledig, annars brukar hon vara bra bollplank) satt upptagen i telefon.
Jaja, men jag är bra på så mycket annat! (hoppas jag!)
Man får ta topparna med dalarna när det gäller mig, helt enkelt. Har aldrig varit bra på att fejka.

Skitlistan goes hälsohets

Kategori: Februariutmaningen

Frågade ju syrran om hon ville vara med på nån form av Biggest Loser/Beach2013 utmaning månaden ut, och det ville hon, så med start i morgon så blir det till att shape'a upp sig lite.
Reglerna är något luddiga, men kortfattat skulle man kunna säga så här:
  • Träna så mycket som möjligt
  • Äta så nyttigt som möjligt
  • Inget socker!
  • Ingen alkohol!
Jag kommer inte vara nitisk, för då vet jag att det går åt skogen, men om man börjar med lite småförändringar och ser till att hålla hårt på dem månaden ut (vilket bara är tre och en halv vecka) så är det ju en bra start om inget annat. 
 
Mål: att jag ska må bättre, bli starkare och att kläderna ska sitta bättre. Så, från och med imorgon så kör vi!
 

Dagens lista

Kategori: Antecknar intresseklubben?

Dagens do-list:
  • Skulle tvätta sängkläder men började tvätta täcke istället... (när jag tog av påslakanet för att tvätta det började jag fundera på när täcket kan vara tvättat sist. I seriously have no idea. Så, tjoff tjoff!) Sen när den maskinen är klar är där ju ett täcke till. Och sen det där jag skulle tvätta från första början. Det här kommer med andra ord ta ett tag!
  • Pinnar träningsinspo-bilder på Pinterest. Bara där kan man ju fastna hur länge som helst, älskar Pinterest! Instagram däremot förstår jag mig inte riktigt på, för gammal? Haha.
  • Träningshetsar min kära syster lite via sms
  • Nu svarade kära systern att hon är på! Vad är det jag har startat? Kan bli jättebra!
  • Ovanstående två punkter leder ju osökt till att jag kanske får ta mig en liten funderare och lägga upp någon form av plan... Mest när det gäller maten, är dålig på att kombinera träning och mat bra. Och dålig på att pressa mig själv i träningen med, men det blir ju lättare när vi är två. Vi kan vara varandras Jillian Michaels, eller vad säger du Amanda?
  • I övrigt har jag faktiskt inte så mycket planerat idag. Hur skönt? Vansinnigt!

Dagens fakta

Kategori: Antecknar intresseklubben?

Tre av tio ljuger.