theshitlist

Dagens status: välkommen till gnällbältet

Kategori: Blablabla...

Jag är sjuk. Inte superdupermegasjuk, men tillräckligt sjuk för att bara vilja ligga still för jag blir yr och svettig bara av tanken att vara uppe och göra nånting ståendes. Småfebrig och halsontig. Halsontet har suttit i sex dagar och febern fyra. Och nivån av rastlöshet och uttråkning är nu gigantisk! Har varit på Så. Jävla. Dåligt. Humör. Hela dagen. Orkar inte ens gå in på allt jag har surat över men känner mig som en sån där seriefigur som går runt med ett regnande åskmoln över huvudet. Tröttsamt. Och det känns inte som att jag borde gå till jobb imorgon heller... (men funderar starkt på att kolla om jag kan jobba lite hemifrån så jag har nåt vettigt att sysselsätta mig med, då är det fan illa)

Dagens status

Kategori: Blablabla...

Kollar på ett program om sommarens Roskilde-festival och blir nostalgisk och längtig. 
Sex år sen sist, fast det känns nästan som sex evigheter. Ett halvt liv sedan. Är otroligt glad att jag blev övertalad att följa med den där första gången för nio(?) år sen (ja, det ÄR ju en evighet sen!) för hur nostalgisk jag än blir och hur gött det än ser ut, det är ju som ett stort jäkla läger där man dricker öl och lyssnar på musik hela tiden, så lär det ALDRIG hända igen (hallå! Sova i tält och gå på bajamajor? För att inte tala om hur jag inte skulle palla dricka öl hela dagarna, hej bakfylla!) Om man inte får en rejäl jävla 40-årskris visserligen, ska väl aldrig säga aldrig ;) 

Men ligga i soffan med en sprallande alien i magen och drömma sig tillbaka till en tid (man inte saknar, men är glad att man haft) då öl till frukost fyra dagar i rad och folk i för små maskeraddräkter mitt på dagen var helt normalt kan man väl få göra? Särskilt efter en sjuk-dag med feber och halsont och självömkan. 

Hallelulja - vi har varmvatten i huset!!

Kategori: Blablabla...

Tänk vilken lyx det är att ha varmvatten rinnandes i kranarna! 
Mvh
Vår varmvattenberedare är lite utav en attention whore

Valdag

Kategori: Blablabla...

Åh vad skönt det ska bli när valet är över, oavsett vilka som vinner!
Har för fasiken varit på väg att få en hjärnblödning av alla dumma kommentarer och korkade länkningar jag sett och hört de senaste veckorna! Note to self: ge dig själv Facebookförbud inför nästa val! 

Jag kan ta att vi tycker olika, att vi prioriterar olika. Men jag har svårt för folk som röstar med röven och inte med hjärtat, och jag har ännu (ännu, ännu) svårare för folk som kommer med korkade kommentarer om hur andra röstar, särskilt när det är människor som ganska uppenbart inte är särskilt politiskt insatta själva egentligen. Men de vet minsann att det ENDA rätta är att rösta på det partiet som de röstar på. 
Om du inte har nåt vettigt att säga så HÅLL KÄFTEN, för faan! 
Slut på dagens hormonbitchattack. 

Behövde bara få det ur mig och kändes "säkrare" här än på fb för där hade jag väl fått en massa korkade kommentarer på det som gjort att "unfriend"-knappen gått varm... (Och ev hade det försvunnit en del som jag faktiskt vill tycka om och fortsätta vara vän med) Puh! 
Anyways, heja Sverige, visa vad du går för idag, man vill ju tro att människor är goda innerst inne! 

Dagens lista!

Kategori: The shit on the list

Saker jag stör och irriterar mig på idag:
1. Cirka allt. 
Slut på lista! 

Skötväska - check!

Kategori: Blablabla...

Om jag just skrev världens längsta inlägg om dagens väskköp och sen råkade radera det? Svar ja. 

Har iaf köpt skötväska idag! Hade bestämt mig för vilken jag skulle ha sedan innan jag ens egentligen började fundera på skötväska. Men det har först känts för tidigt. Och sen insåg jag att den fanns i en annan färg med och den var ju oxå jättefin. Not good för a velpotta med enorm beslutsångest! 
Men, idag kände jag att det var dags! Kanske för att jag insåg att det kan vara för sent och den kan ha utgått när jag väl får tummen loss. Så, åkte till skötväskeaffären efter jobb! Fortfarande osäker på vilken färg det skulle sluta med. Men valet visade sig vara enkelt (älskar när det blir enkelt, låtsas att det är ödet som bestämmer). De hade bara den färgen jag tänkt från början (nya skulle inte komma förrän i november, och i november kommer ju Junior, det "vet" jag ju), dessutom hade de bara ett skyltex som hade en liten fläck på sig, och den var från början 200 spänn billigare än alla ställen jag kollat på den på nätet. Så, 300 kronors fläckrabatt senare, och alltså 500 spänn billigare än jag räknat med, helt beslutsångestfritt senare så var det klart! Meet my new skötväska: 
Enorm är den med, blir inga problem alls med att få plats med bebishen i den! 

Montag

Kategori: Blablabla...

Man vet att man hängt hos sin syrra lite väl mycket när systerdottern kommer hem, ser min bil på deras uppfart och säger: "Frida har redan kommit hem"... Jaja, inatt kommer kärleken äntligen hem till mig! 10 dagar! Har nästan glömt hur det är att bo ihop med någon!