theshitlist

Nä nu jävlar!

Kategori: Blablabla...

Ding ding ding - härmed förklarar jag våren kommen! 
Nu vänder vinden och nerförsbacken börjar!
Gräsmattan är premiärklippt och gödslad. Odlingslådorna är röjda. Trädäcket är tvättat (dock inte rent för det, damn my miljövänlighet och grönsåpa, funderar på om jag ska vara så jävlig att jag tar till kemikalier...). Vårväskan är framplockad. Nya torkarblad är satta på bilen (oklart hur det har just med våren att göra, men det känns bra i alla fall!). 
Tjing tjing!

Fredagskvällen

Kategori: Blablabla...

Så kom äntligen helgen! Mannen jobbade sent och jag bestämde mig för att carpa diademet och fyllde cykelkorgen med lådvin och bogge-godis och cyklade bort till fritidsgården, a.k.a. Dans-Emma. Sämre kan man ha det! 


Femte våningen

Kategori: Blablabla...

Så möts vi till sist...

Visst har ni alltid undrat om jag inte skulle hamna där nån gång, på den berömda femte våningen? 
Nä, kanske inte det, men begåvad med torr humor som jag är tyckte jag det var skitskoj när jag slirade förbi utanför. Men jag klarade mig ifrån att bli inspärrad! 

Den här gången. 

Linda, this is for you

Kategori: The shit on the list

Högst upp på dagens shitlist hamnar Skånetrafiken som inte bara ändrat sms-betalningssätt utan förvarning, utan även plötsligt tycker det är ok att ta ut faktureringsavgift på nio 
jävla kronor för en jävla bussbiljett. Skäms på er! Skäms. Vad fan hände med Wywallet?? Jäkla klåpare. 
Dagens ros till tanten på busshållplatsen som sa att jag var fin dock! 

Måndagstankar

Kategori: Blablabla...

Det gick bra igår! Med springandet och så. Nu är det raka vägen mot varvet! Fast först fyller söstra mi år. Vad kan hon tänkas vilja ha i present till denna ärofyllda dag?? Fnuling on...

Hej hopp verkligheten!

Kategori: Blablabla...

Här ser ni kvällens sällskap:

Ja, det är en toarulle och nej, det är inte magen. (Hade varit jättekonstigt att hänga med dasspapper i soffan i så fall). Efter att ha laddat mentalt i en vecka inför Gbg-varvets seedningslopp imorgon så ställer jag nu till med årtiondets snorfest! Det har varit Europamästerskap i att snyta sig de senaste 16 timmarna. Visserligen ett EM med bara en ensam tävlande, men jag har snorat mig igenom fyra länder och X antal näsdukspaket. Om det beror på pollen eller förkylning är fortfarande oklart. Hoppas på det första alternativet och att lite clarityn ska göra susen. Så, springa en mil imorgon? Ska bli intressant att se! 

Ångest!!!

Kategori: Blablabla...

Ång-eeest! Får ångest av att packa! Grym ångest. Helt i onödan, för hittills har jag aldrig glömt att packa något såpass viktigt att jag dött av sviterna. Brukar packa i sista minuten och sova helkasst natten innan avfärd, men nu trodde jag att jag var smart som packar i god tid. Funkar inte så känner jag nu. Kommer sova kasst flera nätter i stället för bara en. Dagens i-landsproblem. 
Slut på meddelandet.