theshitlist

T.G.I.F.

Kategori: Blablabla...


Ja, bilden säger väl egentligen allt. Har bitchat mig slutkörd idag. Så pass att jag nästan har dåligt samvete för det, men vad fan, hade folk bara gjort sitt jobb ordentligt från början... Sjukt trött på alla fuck-ups!
Men nu är det helg, wohoo!

Söndagsstatus

Kategori: Blablabla...

Migrän -> skjut mig! 
Tog en diklofenak, googlade lite, om det inte hjälpt efter två timmar ska man ta en till. Stod inte ut efter en timme så jag gick upp och tog en till. Note to self: upprättstående hjälper icke. Alls. Skönt att inte ha migrän så ofta nuförtiden, men det gör ju även att jag inte känner igen varningssignalerna och inte inser vad det är förrän jag håller på att dö av smärtan :( very very synd om mig!
Övrig info: åt frukost vid fyra (rekord även för oss), tittar på Monsters University och har nån form utav pulled chicken på g i ugnen. Kort dag idag!

God "morgon" världen!

Kategori: Blablabla...

Jag har sovit ca 12 timmar och sedan legat kvar i sängen i 1,5. Dags att starta dagen nu klockan halv tre kanske? 

Härliga söndag!

Kategori: Blablabla...

Solen skiner, himlen är blå, klart vi har hundratusen måste-ta-tag-i-saker då!
 
Dagens att göra-lista:
  • Premiärgöra pulled pork i nya fina Le Cruset-grytan (halvcheck eftersom den redan står i ugnen)
  • Sätta upp nya brevlådan (jepp, jag har köpt en ny brevlåda till oss, vuxenpoäng på det? Den är svart, låsbar och har en skylt med våra namn och sånt!)
  • Åka till Ikea och förhoppningsvis få en ny dörr till trasiga skåpet vi köpte för typ en månad sen som bara står där eftersom det inte är "klart". Efter det kanske koppla in belysningen och...kanske till och med ställa in lite saker i det?? Ett tomt glasskåp ser lite sorgligt ut kan jag berätta.
  • Dammsuga
  • Hänga upp en tavla och ett par horn på väggen (har fått nån form av horn-fetish, om man nu kan ha en ickesexuell fetish. Stavad det så - fetish? Fetich? Fetisch?)
  • Rensa upp i skokaoset i tvättstugan
Återkommer ev med hur många punkter vi lyckades bocka av. Borde bli minst en i alla fall, med tanke på att vi redan påbörjat den första. Men man vet ju aldrig med oss...

Dagens start

Kategori: Blablabla...

Samtal mellan programledare (PL) och matbloggare/konditor (MB) på Nyhetsmorgon
 
PL: Vad fint det blev!
MB: Ja..."alla kan baka" (halvhimlar med ögonen)
 
PL: Jag kan fixa dessa, titta!
MB: Den kan sitta på din tårta.
 
MB: Du får själv bestämma hur din buske ska se ut.
 
MB: Alla vill ju ha den jäkla rosen, så varför bara göra en? (bra resonemang!)
 
Gillade honom, men missade vad han heter, får nog forska fram det!

Vissa dagar är roligare än andra!

Kategori: Blablabla...

Och vice versa. 

Om jag inte hade shoppingförbud...

Kategori: Garderobsutmaningen!

Så hade det varit väldigt lockande att köpa en sån här:

Men, jag sysslar ju inte med sånt nuförtiden!

Dagens nyhet

Kategori: Blablabla...

Eller, dagens mest användbara nyhet:


Alltså, "morgonpromenader botar höstdepression, gå ut och gå när det är ljust ute". Jo, men tack för tipset mr Överläkare! Vet inte vad det är för jävla studentliv du lever men när det är morgon för mig är det i alla fall inte särskilt ljust ute! Morgonpromenader my ass...

Dagens fail

Kategori: Blablabla...

När man gnuggar sig jättemycket på ögonlocket och sen kommer på att just det, jag har (eller hade) ju ögonskugga idag! Inte mycket mer att göra än att försöka gnugga lika mycket på andra ögat med. Så är det åtminstone nästan jämnt…

Försök till update

Kategori: Garderobsutmaningen!

Kommer verkligen inte på nåt varken intressant eller roligt att skriva nuförtiden :( Garderobsutmaningen går ganska bra, rotade lite bland smycken och sånt i helgen och hittade (bland mycket annat) en skitgammal klocka så den har jag nu bytt batteri i och rem på (det gamla var trasigt och jag behövde en klocka så det var godkänd shopping), den ser ut så här: 

Inte så tokigt för en typ 15-år gammal klocka va? Matchades idag med en tröja från förra sommaren som blev noppigare än fan redan efter en tvätt, bra köp! Varför har jag sparat den? Typ för att ha den att gå hemma i. Hur många ggr har det hänt på 1,5 år? Ungefär lika många ggr som jag hann använda den innan den blev toknoppig...

Dagens bästa: kom på att där var glass i frysen!
Dagens sämsta: den här "bakterier i vattnet"-grejen börjar redan bli tröttsam. Shit vad bortskämd man är med drickbart kranvatten! 

Dagens smartass

Kategori: Blablabla...

I bilen på väg hem från familjemiddag:
-Varför blinkar han på mig??
-För att du har helljuset på...? 
-Jaha! (Stänger av helljuset fast vi redan kört förbi varann)
-Der var ju lönt!

Mvh
Bör inte köra bil när jag är trött pga oerhört trögfattad då