theshitlist

Trött

Kategori: Blablabla...

Har spenderat tre timmar på väla. Provat ca alla blå byxor i hela bygget. Plus några av de svarta. Uppnådde jag mitt mål med vistelsen? Både ja och nej. Har tänkt att jag ska sluta köpa billiga kläder (eftersom det bara slutar med att jag bara har en massa skit i garderoben). Hittade ett par Filippa K-byxor som var nästan bra. Fast å andra sidan hittade jag även ett par Only-brallor som var lika mycket nästan-bra, fast för en knapp tredjedel av priset. What to do, what to do? Ja, ni vet nog vad jag gjorde. 
Mvh Ett par Only-byxor, ett par Gina-jeans, ett nagellack samt en rea-underkjol rikare och 1000 spänn fattigare (Filippa K-byxorna kostade 1200 så det får väl ändå vara win på det?)

Miss me?

Kategori: Blablabla...

Well...

This is not working for me. 
Mvh Bitter jävel som hatar vinter och kyla. 

Resa bort?

Kategori: Blablabla...

Fick lite reklam från Ving. Man kanske skulle åka på semester? Kanske till Turkiet? 
Eller kanske Kroatien...? 
Aaaah! Svårt val! Ser nästan, NÄSTAN, lika nice ut på båda ställena ju! 

Kan vi prata om det här med gjutjärnsgrytor?

Kategori: Blablabla...

Alltså, jag veeet ju att man inte ska använda diskmedel. Ska. Inte. Använda. Diskmedel. Men vad fan, det kan ju inte bli rent, alltså hygieniskt rent, utan?? Om jag har gjort en flottig köttfärssås och sen bara diskar ut med varmt vatten, även om jag gör det skiiitnoga, så känns det ju som där borde bli värsta bakteriekalaset i (de osynliga) fettresterna i grytan. Som bara frodas och partajar loss tills det är dags att använda den igen...eller? Hur gör ni??
Mvh Vilsen i världen

Dagens överraskningar

Kategori: Blablabla...

Dagens överraskning nr 1: hade fått en betalningspåminnelse på vad jag trodde var avbetalningen på min bil (vilket det på sätt och vis visade sig vara) och tyckte att det var ju märkligt, det ska ju gå på autogiro, dvs alltid bli betalt i tid. 
Överraskning nr 2: fick sedan se en kopia av fakturan påminnelsen gällde och den var på i runda slängor 45. Tusen. 45000:- 
Överraskning nr 3: mitt billån hade tydligen förfallit utan att jag märkt det och nu tyckte de alltså att jag skulle betala resterande money. Uppenbarligen hade de tyckt det redan för en månad sedan men det hade jag visst...missat. Dock lite dåligt av dem att inte skicka ut nåt förnyelseerbjudande?! (Eller som jag smått bitchigt uttryckte det till kundtjänsten "eller ni kanske inte vill ha mig som kund längre?!" Eller ja, så bitchig man nu orkar låta när man är sjuk och just fått reda på att man missat en faktura på 45 tusen...) Spännande dag! Suck! More money, more stuff, more problems! Saknar ibland den tiden jag bodde i hyresrätt och enda lånet jag hade var studielånet. Det behöver man min schääk aldrig ta nån ställning till, det är bara att betala och se glad ut! Nu är det huslån, billån, livförsäkringar, und so weiter. Alla dessa beslut och ställningstagande! Och papper att hålla reda på. 

Hepp hepp!

Kategori: Blablabla...

Det görs reklam för min favoritbläckpenna(!) (ja, den är magisk, den går att sudda! Det händer inte överdrivet mycket i mitt liv) på tv nu och jag bara: WTF, finns den i fler färger?!?!
Mvh Kontorsnördstanten

Sjukdomsupdate

Kategori: Antecknar intresseklubben?

Bra saker med att vara sjuk:
  • En får chans att sova mycket
  • En får chans att titta på "Real Housewives of New York" (även of Miami, men det är inte lika bra. Eller "bra".) Kvalitetsteve!
  • Vågen kan plötsligt visa på -2 efter två dygn, och då har jag inte ens varit sjuk i magen! (Ja, jag vet, inte världens mest hälsosamma inställning, men hey, även jag har dragit på mig lite extrafläsk över jul och nyår)
 
Dåliga saker med att vara sjuk:
  • Dåligt samvete för att sjukdomen råkade infalla med årsbokslutets mest hektiska dag (typ) så vissa andra fick visst jobba röven av sig medan jag låg och snoozade hemma,..
  • Det är inte jätteskoj att må så pass illa att en inte får i sig mer än två piggelinglassar under ett dygn, även om det så att säga bara är snack och ingen verkstad på illamåendet och magontet.
  • Feber är inte skoj. Särskilt inte när man drömmer jättejobbiga + pinsamma drömmar som känns sjukt verkliga, plus att det känns som man har träningsvärk i HELA kroppen, (träningsvärk är ok when it's for a good cause, annars suger det saftigt)
 
Andra saker som säkert är jätteintressanta att veta:
  • Har idag tagit mig ut på promenad för att hämta ett paket på Adolfsberg. Fakta: Adolfsberg är som en blanding mellan djungel och laborynt. Jag tror inte jag lyckats gå exakt samma väg till eller från tobaksaffären/paketstället där två ggr under de snart två åren vi bott här. Allt ser precis likadant ut, fast det ändå inte gör det. Alltså där är ju lite lekplatser och parkeringarna ser olika ut (helt sjukt förresten att det är "betala-dygnet-runt"-parkeringar vid bostadshusen där, dagens spaning, assnålt av fastighetsägaren/-ägarna), anyway så man bör ju ha lite kännetecken, och det har man kanske om man har ett normalt funtat lokalsinne, men jag kanske helt enkelt inte fungerar i miljonprogramområden (vilket jag kan tänka mig att det tillhör?)?
  • Har varit hyfsat rastlös idag (under de timmar jag varit vaken) men har ju inte kunnat tex åka och hälsa på nån alt få besök av nån som är hemma om dagarna för de som är det har ju småbarn/bebisar och då kan ju inte jag komma med mina eventuella influensabaciller: dagens ilands.
  • När man ligger hemma och tittar på Biggest Loser och sånt som visas på dagen så känns det lite deppigt att veta att det kommer bli JÄTTEJOBBIGT att springa nästa gång, när det nu kan bli; dagens ilands nr2

Hej hej bloggen!

Kategori: Blablabla...

Idag har vi, eller rättare sagt bara jag, sjukstuga på Södra H. Började med ett grymt illamående för att sedan gå över i en matchande feberfrossa. Skoj skoj! Det ni ser på bilden är min fruddag (frukost/lunch/middag). Fast visst överdriver jag lite, har ju ätit mer än så! Två piggelinglassar har jag glufsat i mig! 


Let's do some aerobics!

Kategori: Blablabla...

Vi har testat att möblera om lite, vi har inte bestämt oss för om det blev bra, får utvärdera ett tag. Men det blev luftigare! So much extra space for activities!! I can do aerobics... (10 poäng till den som tar den filmreferensen!) 

Jag är halvvägs till att vara VS-modell, så det så!

Kategori: Blablabla...

Kollade på VS Fashion Show innan. Konstaterade att hur man än känner för sin egen kropp så vill man nog inte se sig själv bredvid nån av de brudarna. "Nä, men vad väger de, 45 kg?? Men du har i alla fall längden så du är närmare att se ut som de än de flesta!" Jo man tackar! 
Mvh
Nästan supermodell

Dagens Märka Ord

Kategori: Blablabla...



"Stajlist". 
Really? 
#svengelskajaginteköper

Bloggar dåligt...

Kategori: Blablabla...

Bloggar dåligt gör jag! Men tror inte jag lagt ner det, har bara inte haft tid och ork att skriva ngt vettigt/roligt. Fyller år idag. Känns...inte alls! Fick en trevlig överraskning av min karl dock. Som kanske inte var helt otippad, men ändå överraskade. Men mer om det en annan dag. Det var en sorts presentkort, men på exakt vad får ni veta om en månad eller så! Har att göra med ett av mina mål för 2014, men de har jag ju inte heller delat med mig av. Det beror inte på att jag inte tycker om er, eller att jag försöker vara hemlig. Det är bara det att de är så jävla många att jag inte vet var jag ska börja!

Hej hopp!

Kategori: Blablabla...

Nytt år, nya möjligheter!
Jag som alltid hatat nyårslöften (kanske för att jag tröttnade på "bli smal") kommer på nya hela tiden nu! Har typ en A4 om jag skulle lista upp alla. Orkar jag det? Får se. Men de är (nog) lite vettigare än viktnedgång. Nu har jag glömt vad det var jag egentligen skulle skriva. På återseende!