theshitlist

Gjort idag:

Kategori: Blablabla...

1. Googlat "pelargoner övervintring" för att se hur jag ska bära mig åt med mina stackars vissna pelargoner.
2. Kommit fram till att det går ju faktiskt att köpa nya, fina pelargoner till våren.
3. Slängt ett gäng torra, gamla pelargonstumpar.

Jaja, ambitionen fanns där, men det finns visst gränser även för mig!

Hmmm

Kategori: Blablabla...

Snacka om att man fått lite överdriven julfeeling av det här med grannens lampor... Nu har det hunnit bli beck mörkt och nyss kom en stor jävla lastbil med röda och orangea lampor sakta körandes i gatan. Och min spontana tanke var: Herrejävlar, nu kommer Coca Cola-lastbilen med! (Alltså den som är med i deras julreklam...) Ev dags för mig att gå och lägga mig eller nåt.

Advent!

Kategori: Älska!

Vissa ser fram emot första advent för julskyltningen, pyntet och allt stämningsfullt ljus på stans skull.
Det gjorde jag med innan vi flyttade till huset (fast nu ljuger jag, julskyltningen har jag nog aldrig sett fram emot, men resten). Nu är det grannarnas julbelysningsfight som hägrar! Vem behöver ge sig ut på stan när man har två av Helsingborgs största ljusslingskonsumenter intill sig? Helt jävla underbart är det! And what's even better? Ena grannen har tjuvstartat!! Wiii!
(Bilden gör egentligen inte verkligheten rätta, ska försöka gå förbi och smygfota nån dag. Och ta andra grannens med när han tänt sina!)

Dagens minus på karmakontot?

Kategori: Blablabla...

Alltså, är det bara jag?
Som, när någon skriver på FB att hen ska "julpynta med sitt lilla hjärta idag", känner en inre lust att kommentera: "I hate to break the news, men ditt barn är typ två månader!? Du kommer att få göra ALLT själv, bara så du vet, du kommer bli jäääävligt besviken om du tror att bebben ska hjälpa till, för det kommer inte att hända. De börjar inte hjälpa till förrän efter typ ett år och då är det här med att "hjälpa" ett jäkligt relativt begrepp (tro mig, jag har fått "hjälp" av barn att göra saker, jag har syskonbarn). Nån riktig hjälp ska du nog inte förvänta dig förrän om typ...25 år? Don't shoot the messenger." Jag skriver självklart inte det. Där. Fattar ju jag att det skulle vara sådär uppskattat. Don't mess with at new mom with shitloads of galenhormoner going on! Så jag skriver det här istället.

Dagens uppmuntrande shit

Kategori: Blablabla...

 
Folk som inte försår det roliga i det här klippet...strange!

Önskelista

Kategori: The shit on the list

Jag önskar mig:
Mindre idioti i världen
En mage som inte bråkar med mig
En jävla massa pengar så att jag kan köpa allt det där jag vill ha men är för dyrt att önska mig för jag är inte en sextonåring med föräldrar som bajsar pengar.

Ev kommer en lite mer materiell önskelista senare när min magkatarr har left the building och jag känner mig lite mer positiv!

"Hooohooo! Varför har du slutat blogga?? Kom tillbaka!"

Kategori: Blablabla...

Jo, men alltså, jag har liksom inget att säga just nu.
Inget vettigt i alla fall... (till skillnad mot när jag har ngt att säga?) Inget positivt.
Men det kommer väl kanske tillbaka. När jag inte längre känner att jag bara vill kräkas på allt och alla. 
Tills dess sitter jag här i soffan och äter piggelinglass, pussar på min karl och dricker te. Och väntar på bättre tider!
 

Lite trött och irriterad

Kategori: Blablabla...

Det är jag det. 
Men det är väl bra det, på sitt sätt. En får känna att en lever, liksom.
 
Ovanligt mycket att göra på jobb nuförtiden. Och jag trivs ju överlag med att ha mycket att göra. Men kan inte låta bli att undra vad det beror på. Är det helt enkelt mer att göra just nu? Är det jag som blivit långsam? Eller beror det på att INGEN TYCKS KUNNA GÖRA NÅGONTING RÄTT NUFÖRTIDEN?! 
Vem vet? Känner mig lätt motarbetat emellanåt i alla fall. Men, man ska ju som sagt känna att man lever.
 
Ikväll blir det KB! Jobbar på att bli lite starkare. Och förhoppningsvis även lite snyggare :)
 
 

Fredagstankar

Kategori: Blablabla...

Äntligen fredag!
Tankar som snurrat i mitt huvud denna veckan:
1: One Direction, detta unga boyband om jag förstått det rätt. Bör ju, av hur de ser ut och låter att döma, ha en målgrupp på unga tonårsflickor. Sjunger: "tonight let's get some, and live while we're young" (eller hör jag fel?). Känns detta lämpligt? "Get some"? Är det jag som har snuskig fantasi? Har jag blivit en tant? (jo, det vet jag ju, men ändå). Känns bara så fjantigt när man hör småpågar sjunga det. Och när man tänker på att det är till småtösabitar de sjunger det...så har jag bara lust att säga:skärp er och återkom när ni har börjat få skäggväxt eller hår under armarna eller nåt.
 
Tanke nr 2: Stig Larsson, varför får denna människa utrymme i media? (för den som inte vet vad jag menar, var glad för det! Hade själv inte haft en aning om jag inte följt en massa feministbitchar på twitter, eller lyssnat på tankesmedjan. Han är en gris. Punkt.)
 
Tanke nr 3: Sverigedemokraterna. Vad är detta för tomtar egentligen? Och vad är det för tomtar som röstat på dem?? Skärp er.
 
Tanke nr 4: Vad ska jag göra ikväll? Hänga hemma i lugn och ro? Trotsa influensasmittorisken och våldgästa Kalmargatan? Ringa runt och se om nån vill leka? Den som lever får se.
 
Nu spelar de Vengaboys på radio. Det ni!

Gymma/grymma

Kategori: Älska!

Nu börjar jag och Sis gymma! (Med start för två timmar sen). Minst en gång i veckan, två om det inte blir nåt KB-pass. (Och så jogging och yoga på det) Året ut, sen lägger vi upp en ny plan!
Let's go!!

Oh, crap...

Kategori: Blablabla...

Känslan när man lagat shitloads med mat för att göra lådor så man slipper laga mat på några dagar (gräsänka) och inser att det finns ju typ inga burkar hemma. Trots att NÅGON, vi behöver inte nämna några namn eller peka ut nån, påstår att han (eller hon, vi skulle ju inte peka ut nån) alltid tar hem matlådeburkarna från jobb. Ändå sitter man här. Och funderar på var man ska göra av all mat! Det känslan alltså.

Fredag alltså

Kategori: Blablabla...

Alltså, vissa dagar känner jag att jag egentligen inte har tid att jobba. Ligger till exempel efter i mitt sängliggande. Och det är jättemånga som skrivit en massa intressant på Twitter och jag ligger efter i att läsa det. Behöver ju komma ifatt! Men tyvärr räcker väl inte det som argument att stanna hemma? Tyvärr.

Ibland

Kategori: Blablabla...

Mår man som en håsa.
Är man tröttare än ett ålderdomshem.
Jobbar man i motvind. Mest hela långa dagen.
Ibland undrar man hur svårt det kan vara att förstå. Att göra rätt? Att göra vad man ska.
Ibland undrar man hur folk är funtade.
Hur de klarar av att klä sig själva på morgonen. Gör de det? Kanske inte? Kanske har nån som gör det åt dem.
Ibland längtar man efter bättre tider. Kanske kommer redan imorgon?! Vem vet?

En liten lista:

Kategori: The shit on the list

Med bara en punkt, så det kanske inte räknas som lista? Kan dock komma att fyllas på så småningom.
Saker jag verkligen hoppas att jag inte kommer att göra när jag är gravid:
1. Lägga ut 3D-ultraljudsbilder på mitt foster på Facebook. Holy shit vad läskiga de där jävla bilderna är!! Har svårt att tro att jag själv över huvud taget kommer att vilja se det. Ännu mindre trycka upp det i fajset på nån annan. (Men man vet aldrig, man blir kanske helt knäpp i huvudet av gravidhormonerna. "Titta vad söööt hen är!" Jepp, jag kommer kalla den hen så länge hen är i magen. Men det är en annan historia. I kategorin "Saker jag ser fram emot att göra bara för att söka folk")

Dagens träning

Kategori: Dagens dagens

Kettlebell! Gött, behövde nog trötta ut PMS-bitchen innan det är dags att sova. Vågar man säga att man är på banan med träningen igen? Tror det. Nu jävlar!

Och ja, jag lär ha grym träningsvärk imorgon.

Dagens dag

Kategori: Blablabla...

Imorse när jag körde till jobb såg jag en jättefin regnbåge och tänkte att det här måste bli en bra dag!
Nu lite såhär i efterhand när mer än halva dagen har gått skulle jag lugnt vilja påstå att jag hade fel. Den här jävla mögdagen kan ta sig i röven! Idiotens moder är ständigt gravid sägs det, och idag är jag lite trött på hennes avkommor. Liiiiite trött! Slut på tålamod. Slut på meddelandet.

Alltså...

Kategori: Blablabla...

Det här med att INTE dricka alkohol på lördagar? Det är fan the shit!
Mvh En som både har bakat och joggat idag och dagen är inte över än.

Mensvärk alltså...

Kategori: Blablabla...

Denna gudagåva!

Fredag kväll

Kategori: Blablabla...

Slappar hos syrran.

Friday!

Kategori: Älska!

Imorgon är det fredag! Och inte vilken fredag som helst! Det är en sånadäringa dag-före-heldag, eller som jag skulle vilja kalla det: detärheltfantastisktattjobbapåkontorfördåjobbarmanbarahalvdag!!!!

(Helt omotiverad bild)