theshitlist

Das packningsångest

Kategori: Blablabla...

Ööööh! 
Ska packa. Enorm ångest. Som vanligt. Vad är det för fel på mig? Och då ska tilläggas att jag bara ska vara borta tre nätter. På två olika destinationer visserligen. Men ändå, hur svårt kan det vara?! Inte konstigt att det aldrig blev någon backpacker av mig! 

Dagens gåta:

Kategori: Blablabla...

Hur många gånger om dagen blir Frida kissnödig nuförtiden, cirka? Feel free to gissa! 



(Utrymme för fria spekulationer)



Vill ni veta svaret? 
Det var en kuggfråga! Seriöst, minns inte när jag INTE kände mig kissnödig sist. Varsågoda för den informationen! Ska det vara såhär i ett halvår nu? Blir det värre? KAN det bli värre?? Loveli!

Saftmakerska in the making

Kategori: Blablabla...

Så, efter att ha besökt fyra olika livsmedelsbutiker för att få tag på citronsyra samt en sekatörutrustad promenad i jordbodalen så har jag nu påbörjat mitt livs första försök att göra flädersaft! To be continued...

Knäpp?

Kategori: Blablabla...

Alltså, det här med att ligga vaken kl 05 och komma på att jo, jag måste nog göra flädersaft imorgon! Blivit knäpp? Eller bara en kombination av älska fläder, sett sjuhundra fläderbuskar när jag var ute och sprang igår plus sömnlös efter att fyllo kommit hem och väckt mig för en timme sen... 
(Mandy, har du ett sånt där saftnät?) 

Fest - det är en såndär grej som ska vara skoj va?

Kategori: Blablabla...

Försöker planera en form utav fest. Det går sådär. Kommer absolut ingenstans, mår psykiskt, och fysiskt, dåligt. Suck!

All by myself...

Kategori: Blablabla...

Kvällens plan: romantic evening, eller åtminstone lite alone time, och käka på stan med min kille. 
Kvällens realitet: ensamhäng i soffan medans killen käkar på stan med en kompis. Bros before hoes, tydligen... (Fast till hans försvar så frågade han faktiskt om det var ok, och jag hade oxå ställt in för en kompis i förhållandekris).