theshitlist

Morgonupdate

Kategori: Blablabla...

Vet inte vad ni gör klockan 7 en lördagsmorgon, men det finns de som ligger i sängen och beställer skor på nätet via mobilen. Har jag hört.

Dagens lista

Kategori: Blablabla...

Låtar som spelas på radion nu som får mig att vilja kasta radion i väggen:
1. Håkan Hellströms senaste (alltså, den rösten hade gjort sitt efter första skivan)
2. Hästpojken - Sommarvin(?)
3. Kaa (heter han så)- Vill bara leka mer (heter den så?)
Helvete vad de låtarna får det att krypa i kroppen på mig. Självklart spelas alla tre ca hundra gånger om dagen.

Wazzzzup!?

Kategori: Blablabla...

  • Det snöar ute. Det kan lika gärna sluta upp med det där för vi TÄNKER INTE SKOTTA! Hör du det, väderguden? Lägg av!!
  • Igår var jag på hockey. 100ggr roligare än fotboll, but still tråkigt som fan. (Det var med jobb så jag kände mig lite tvungen att följa med. Och det bjöds ju på mat, fast maten var inte mycket bättre än "underhållningen").
  • Har satt fröer i krukor och pluggbox (ja, för jag har jävlariminlåda köpt en pluggbox att sätta fröer i!) inne så nu får våren snart komma så jag kan plantera ut det när det börjat växa!
  • Idag har vi flyttat inne på kontoret (bye bye eget konto och hello öppet landskap...) och jag har flyttat runt hundrasjuttiotolv pärmar på mitt fd kontor och i två olika arkiv, bör ha träningsvärk imorgon.
  • Ska snart se senaste avsnittet av Girls, fast jag drar nästan mig för det. Har varit helt hooked på den serien men förra avsnittet jag såg (säsong två, avsnitt 9 tror jag, det med topsen så vet ALLA som sett det precis vilket jag menar) var lite...tungt och jobbigt. Och gjorde lite ont, i själen och örat. Hoppas på att detta är lite mer skoj och mindre jobbigt helt enkelt. Väntar bara på att det ska buffra färdigt. Buffelibuff.
Tja, det var dagens update, över och ut!

Veckans visdomsord

Kategori: Blablabla...

Från min bordskalender på jobb, stämmer nog rätt bra:
"Livet är som att cykla. För att hålla balansen måste du vara i rörelse."
Albert Einstein

Dagens fråga

Kategori: Blablabla...

Eller frågor:
1. Varför skickar Toyota plötsligt direktreklam till mig?
2. Varför skickar Toyota plötsligt direktreklam till mig, reklam för "En superbil för superföräldrar" med sju säten?
Är jag gravid? Väntar jag femlingar?? Räcker det inte med familj, vänner och arbetskamrater, ska Toyota oxå börja tjata om barn nu? För helvete!

Skitlistan filosoferar

Kategori: Blablabla...

Alltså. De gör ju reklam för "23-timmars partykryssning"...
Alltså (igen). Vad tänker ni när ni hör ordet "kryssning"?
Man vill ju gärna tänka typ Karibien kryssning. Turkost vatten, lyxfruar till pensionärer med stora örhängen, solbränna, fina drinkar und so weiter.
 
Men så är det ju den här andra sortens kryssning, typ ålandsfärja. Det borde ju inte ens få kallas samma sak!? Tänk 23-timmarskryssning. Tänk ett begränsat område, all inomhus, dit en massa knäppon kommer BARA. FÖR. ATT. FESTA. I 23 timmar. Sen släpper vi av det gänget och släpper på ett nytt. Och sen samma sak igen. Om och om igen. Fatta hur ofräscht där måste bli!? Kvittar hur mycket de städar emellan varven, FATTA hur mycket folk håller på och äcklar sig när de dricker!? Fatta hur mycket folk håller på och äcklar sig när de dricker och inte är hemma hos sig själva!? Och fatta då hur mycket folk måste äckla sig när de dricker, inte är hemma, är på ett ställe de aldrig behöver komma tillbaka till, där de aldrig mer behöver träffa på människorna som är omkring dem!?
Jag skulle ALDRIG frivilligt sätta min fot på ett sånt ställe. Sova i en säng på ett sånt ställe. Vidrigt.
 
Slut på filosoferande.

Hej våren

Kategori: Blablabla...

Det är visserligen bara mars men alltså, du får gärna komma nu. Jag saknar dig.

Mello-bello

Kategori: Blablabla...

Jag var på fest och såg inte gårdagens mellofest men det går ju inte att missa vem som vann vare sig man bryr sig särskilt mycket eller ej. Men en sak är säker: årets vinnarlåt kommer att böra sig BRA som sjungamedibilen-låt! Eller vad säger du, syrran?

Dagens filosoferande

Kategori: Dagens dagens

Alltså, när någon/några pratar om någon som har en viss sjukdom, och hur synd det är om de närstående som oxå drabbas så känner jag mer eller mindre...alltså visst, omgivningen drabbas också, absolut, men bu-fucking-hu! Nej, det är aldrig mer synd om de som råkar befinna sig i den närmaste omgivningen än den som faktiskt drabbas. Nej. Så är det inte. Grow up and strap on a pair. Punkt! Jag köper det inte, helt enkelt. Påstår inte att det är lätt, att stå vid sidan om och styra upp livet i alltings jävlighet, men man kan faktiskt inte jämföra den sortens jävlighet, och tro att det är någon som vinner eller att det är MER synd om de andra. Nä.

Ska på AW...

Kategori: Blablabla...

Frågade just min kollega om jag kan åka med henne ner (stället för att ta bussen en kvart senare när jag egentligen slutar).
-Ja, jag kan köra dig hem!
-Nä, alltså, om jag kan åka med dig istället för att ta bus...
-Ja, jag kan köra dig hem, inga problem!
-Nä, men alltså, jag vill ju gärna följa med er ner på stan! Om det är ok...? Eller, jag ska åka hem istället?
Känner mig jävligt välkommen! :) Får väl se vart jag hamnar, hon kanske kastar av mig ur bilen i farten vid ngt dike.

Dagens näradödenupplevelse

Kategori: Blablabla...

I morse mötte jag en taxibil som körde rätt mot mig, på fel sida av vägen mot trafiken. Alltså, rätta mig om jag har fel, men borde inte det vara en grundläggande regel om du ska få lov att arbeta som taxichaufför att du klarar av att KÖRA PÅ RÄTT SIDA AV VÄGEN!?!? Jävla stolpskott.
 
Annars intet nytt (eller jo, säkert, men inget roligt jag kommer på just nu) förutom att imorgon är det fredag, tjohooo!
 
Fan alltså, man längtar bort halva livet. Minst.

Note to self:

Kategori: Antecknar intresseklubben?

Inte pilla med linserna efter att jag hackat chili till middagen. Även om det gått nån timme och flera flera handtvättat emellan!
Här sitter jag nu med lins i endast ena ögat och känner inte för att ta ut den. Får köra enögt i gymmet ikväll.

Slut på meddelandet.

Dagens svett

Kategori: Antecknar intresseklubben?

Inledde fredagskvällen med att springa upp och ner för en backe som en annan idiot tillsammans med min syster. Fy fan vad vi är bra!