theshitlist

Livet som sjukling: dag 2

Kategori: Blablabla...

När man lullar runt och snorar hemma mitt på dagen kan det bli så att man får oväntat besök. Typ två, förvånansvärt unga, fräscha och söta damer som undrar om man funnit gud. (fast de uttryckte det annorlunda) Det knackade på dörren och när jag öppnade (dvs när jag bestämt mig för att öppna, för först har jag en inre dialog om huruvida jag ska öppna eller inte när det knackar på dörren och jag inte väntar besök. Så funkar jag helt enkelt.) såg jag dem och tänkte "de där ser inte ut att komma ifrån radiotjänst". Sen började de prata och jag bara "Jaha, Jehovas!!" De undrade om jag funderat på om gud finns och varför han i så fall tillåter allt elände i världen. Jo, det har jag ju gjort. "Har du några funderingar kring hur man skulle kunna få slut på eländet?" (det kanske inte var exakt så de uttryckte sig, men det var faktiskt nästan exakt vad de sa!) På några sekunder hann jag tänka att jo, jag vet minsann ett sätt att få slut på eländet, åtmindstone för sig själv, men jag tror inte det är vad de vill höra, eller något jag ska tynga de här stackars godtrogna främlingarna med! Så jag sa att det är inget jag vill diskutera och såg till att de tackade för sig och gick vidare. Så det "besöket" var ganska snabbt avklarat. Men det är ju inte utan att jag undrar vad som hade hänt om jag hade pratat vidare med dem och svarat ärligt på deras frågor istället för att artigt avspisa dem så fort som möjligt...
 
Fast sen när jag berättade allt för mamma så kom jag fram till att de kanske inte alls var ifrån Jehovas. Kan ha varit någon självmordssekt också, med tanke på deras fråga! 

Sjuuuuuk!

Kategori: Blablabla...

Dagens status: snorfabrik, dunkande bihålor och en allmän känsla av håsighet (mår alltså som en håsa). Har varit hemma från jobb idag och får se hur jag gör imorgon. Det är svårt det där, att avgöra vilket man bör göra: jobba fast man är sjuk, eller stanna hemma och kurera sig fast man har en hel del att göra på jobb och faktiskt inte är döende. 

Annan oumbärlig information

Kategori: Blablabla...

Tidigare gick det alltså inte att svara på kommentarer via appen utan bara via datormaskinen. Och eftersom jag tenderar att surfa mest via telefunken blev det lite tråkig envägskommunikation utav det hela, även när ni var sådär skojsiga och kommenterade! Så det var inte som jag var dryg och tråkig med vilje, det gick helt enkelt inte att svara på the comments om jag inte loggade in via en datormaskin. Men nu så! 

Dagens uppdate

Kategori: Dagens dagens

Har försökt hot yoga skiten ur en begynnande förkylning. Nu försöker jag skrämma bort den med en lätt whiskyfylla. Nöden har ingen lag, och jag har inte tid med nån förkylning nu!!! 

By the way, blogg-appen har fått klara förbättringar, kanske återgår till ett lite mer frekvent skrivande nu! Kan dock inte lova nåt (syrran, för det är väl mest du  som bryr dig!) :)

Dagens liknelse

Kategori: Blablabla...

"Kommunister i lustiga huset". Nån som kan gissa vad det är? Ledtråd: jag har det. (Har inte hittat på det själv, citat hämtat från Orange is the new black)

Dagens update

Kategori: Blablabla...

Ont i ryggen efter dagen yogapass som var det första på evigheter. Hoppas att det bara är träningsvärk, men känns som en jäkligt kass överansträngning. Varm i hjärtat efter kvällens dejt, long time no see, må det icke dröja lika länge till nästa gång! Saknig efter min karl - kom hem nu!!! Bara halvlek...

Uppladdning

Kategori: Blablabla...

Hallå! Är det nån som har missat att jag ska springa tjejmilen på lördag, dvs om 3 (tre!) dagar?!?! Ja, jag tydligen, med tanke på vilken jäkla oform jag är i för tillfället! Börjar därför härmed kolhydratsladda just precis...nu!

Long time, no see...

Kategori: Blablabla...

Slänger in en liten update, och påminnelse om att det kan vara en god idé att ta sig en titt på håret i spegeln innan man går till jobbet på morgonen. Förslagsvis INNAN man bestämmer sig för att hoppa över hårtvätten. För det kan hända att man senare under dagen upptäcker att man ser ut så här.