theshitlist

This is me: ena dagen "klippa kort!", andra dagen "oooooh, löshår!" Kanske tur handlingarna inte håller samma tempo som tankarna.

Kategori: Blablabla...

Sluta vara så jävla neeegativ!!

Kategori: Blablabla...

Vände upp och ner på mitt pyssel-/syrum, sen blev det tråkigt för jag visste inte riktigt var jag skulle göra av hälften av grejorna efter projekt "liten ommöblering" så nu sitter jag i soffan och surar istället för att ta tag i möget! Suck. Ingen som behöver en hörnsektion till Billy-bokhylla modell halvhöjd??

Jaja, skiten lär ju vara kvar imorgon, bara att skjuta på eländet!
På tal om elände, har ni några nyårslöften på g? Jag har några, men jag väljer att kalla dem nyårsutmaningar. Löften är inte min grej, om det inte är allvar. (Alltså, när det är på riktigt så håller jag vad jag lovar, lovar däremot inte sådant jag vet att det är tveksamt om jag kommer att ta på allvar).

Dagens hittills

Kategori: Blablabla...

Vaknade galet törstig efter isvatten, gick upp och hällde i mig en massa sådant, nu - håller på att frysa rövva av mig!
På tal om rövva, note to self: måste skaffa vinteranpassade joggingbrallor (el bättre underställ) för det jag kör med nu, underställ + typ vindbyxor, is obviously not working for me. Håller på att frysa både rövva och all my female parts av mig när jag joggar. Not nice. At all.
Och på tal om att jogga, om jag joggade 9 km igår? Yes I did!
Om det gick fort? No, it didn't!
Om jag är sjukt nöjd ändå? Jepp!
Har dock börjat få en massa träningsvärk i vaderna efter att jag joggat nuförtiden, det är lite skumt eftersom jag ett tag inte fick träningsvärk alls efter jogg plus stretchar bra. Skumt!

Färdigflummat, for now!!

Hello friday!

Kategori: Blablabla...

Finally julledigt!
Avslutade arbetsdagen med att skicka ett lätt bitchigt mail till leverantör som verkar satsa stenhårt på att göra (arbets)livet surt för mig. Sen bestämde jag mig för att sluta när jag ligger på topp och snabbt stänga ner datorn och gå hem! Förstår inte att man ska behöva säga till folk hur de ska göra sitt jobb för att det ska bli rätt och ordentligt gjort?? Borde de inte kunna räkna ut det själva, det är ju de som jobbar med saken i fråga? 
 
Anyways, nu är det jul och alla ska vara glada, även jag! 
Har kommit på att jag är sjukt dålig på att köpa julklappar. Inget duger och när jag väl hittar något bra så vill jag ha det själv, och får beslutsångest om jag ska köpa det till mig själv istället eller om jag helt enkelt ska köpa två och behålla den ena... Och saker och ting blev inte ett dugg enklare av att någon kom med den briljanta idén att vi i familjen bara skulle köpa 100-kronorsjulklappar till varandra. FATTA hur svårt det är att hitta ngt vettigt för hundra spänn till en karl!? Tjejer inte så svårt, tvärtom, det var mer "ska jag köpa det eller det?" och ja, kan tänkas att jag råkade köpa en jäkla massa till mig själv...
 
Ikväll blir det seriöst soffhäng (hann knappt innanför dörren innan mysbrallorna var på)! Sköööönt! Har fett minus på sömnkontot, hoppas på att somna tidigt i soffan och ta igen en del inatt.
 
Tschöss å haj!

Julfest ikväll!

Kategori: Blablabla...

Med jobb, på nya arenan.
Om jag är sugen?
OM jag är sugen!?
 
Nä, inte jätte. Men det ordnar nog upp sig.

Dagens citat

Kategori: Blablabla...

"Whatever kills me makes me stronger."
- Peter Griffin

Dagens sanning?

Kategori: Blablabla...

"We never really grow up, we only learn how to act in public."

1992 ringde...

Kategori: Blablabla...

...och ville ha tillbaka sin Fabio-inspirerade parfymreklam.

(Chanel, ni har förstört Brad! Förstört!)

Dagens tanke

Kategori: Blablabla...

Hade jag haft en helt och totalt anonym blogg hade jag haft mycket mer att skriva. Eller alltså, då hade jag kunnat skriva mycket mer av det som snurrar i min skalle. Man får ju inte vara dum. (What happens on internet stays on internet. For ever and ever and ever...)

Julgran...

Kategori: Blablabla...

Check!!

Söndagslista

Kategori: Blablabla...

Saker man kan göra när man inte har något bättre för sig:
  • Gå in på Pinterest och repinna en massa som bästa Pinterestkompisen pinnat sen sist man var inne. Plus lite till, typ fina bilder på hem med rosa innertak och roliga tårtor.
  • Rota fram hur man tar bort folks/fb-vänners korkade statusar/likear/delande som man helt enkelt bara vill slippa se i sitt flöde. Typ som dagens exempel: nåt rasistiskt mög (allt är självklart invandrarnas fel! Alla invandrare, så klart.). Blir så trött (på både de som skriver/gillar och mänskligheten i största allmänhet). Borde man kanske plocka bort dem helt? Och berätta varför? Pallar inte just nu, börjar med att mörka så jag slipper se det i alla fall. Spenderar alldeles för mycket tid på fb för att ha en massa som får mig på dåligt humör där!
  • Googla gamla lagfarter för att se hur länge grannarna bott här (och ja, vad de gav för sina hus). Jag är en mästersnokare! Skyller det på mina år på Eniro när jag sitter med ett fönster lagfarter, ett fönster ratsit.se, ett fönster eniro och ett fönster hitta för att få fram så mycket info som möjligt. Fattas bara att man kollar upp folk på fb samtidigt, men så pass snokig var jag faktiskt inte! Och till mitt försvar så var det inte planerat att jag skulle snoka. Började med att jag hade hört att en gammal kompis köpt hus och skulle se var det var nånstans. Kom dock ingenstans där, det var nog för tidigt.
  • Sätta nejlikor i apelsin.
  • Tvätta
  • Äta chips
  • Skotta (fast det har vi inte gjort, vi har fortfarande inget skottningsredskap. Skulle vi fixa i dag men iom klass 2-varning kändes det som en dum idé att sticka ut och köra)
  • Skriva lista på vad vi vill göra innan vi fyller 40. Den blev dock inte så lång, får jobba vidare på den en annan dag.
  • Skriva lista på vad som ev ska införskaffas på Plantagen imorgon. Julkärve, julgransslinga, snöskottningsspade und so weiter. Är det för tidigt att köpa gran, undrar vi med?? Någon som vet?
  • Och när vi ändå är inne på rådfrågning: vad gör jag för fel med mina amaryllis, de blir så höga att de välter i mina amaryllisvaser?? 
  • Är det amaryllis de heter? De på lök som man sätter i nån vas-grej med rötterna i vatten? Annars, ersätt amaryllis med det namn det ska vara i övre punkt. Är värdelös på att komma ihåg vuxensaker som växtnamn och sånt.
PoK!

Jahapp...

Kategori: Blablabla...

Vad har hänt sen sist då?
4-årsdag, jobbjobb, lite träning. Typ så. Nu är december igång och det blir inte en lugn helg på en månad eller så. Blir trött bara jag tänker på det. Men det blir nog bra! Ska passa Sigge imorgon. (Alltså, seriöst, när jag skulle skriva Sigge så skrev jag nån bokstav fel och iphonen autocorrectade till saggedrickare. WTF?!?!?! Finns det i ordboken? Har jag nånsin använt det ordet???) Anyways, julfest hos Bröderna på lördag. Död på söndag. Eller så kör jag på lördag så är jag bara halvdöd på söndag, men sällskapet lär ju inte vara mycket till sällskap ändå.

Fina blommor jag fick av Päran på årsdagen va? :) Fick ett par örhängen med, och de var minsann helt på eget initiativ! Han kan ha fått lite hjälp med blommorna...