theshitlist

Första leveransen har anlänt!

Kategori: Blablabla...

75 spänn inklusive frakt för tre PoP-plagg i bra skick, jag är nöjd! 


Dagens filosoferande

Kategori: Blablabla...

Det märks att man blev rejält skrämd om bebisar och RS-virus direkt på BB när man får minipanik över att man bokat in dop när bebben bara är tre månader för det kommer ju skitmycket folk och drar med sig en massa baciller!!! Har ju redan skickat ut inbjudningarna så nu är det försent att skriva till "är du förkyld så håll dig hemma din smittohärd till mördarmaskin!!!"... Kan man skölja alla i handsprit vid ingången? 

Tradera-hooked

Kategori: Blablabla...

Bestämde mig för att ge Tradera en chans, och att börja kolla lite på grejor att köpa så kanske jag en dag kan få tummen loss att sälja nåt med där. Tänkte att jag måste bekanta mig lite med sidan. Två dagar tog det och nu måste jag nästan ta och lugna ner mig! Helt beroende av den jäkla appen nu. Har hunnit köpa ett barnvagnshänge och lite Polarn o Pyretkläder. 
Annars då? Jo då, huset har fått sig en välbehövlig dammsugning/golvmoppning och vi har varit ute på en rejäl promenad idag så nu är vi väl redo för veckan! 

Livet på BB

Kategori: Blablabla...

Det här att jag fortfarande är smått besatt av tv-programmet "Livet på BB", är det friskt? Kollar på avsnitt som jag redan sett för inte så länge sen med. (Kan ni skicka in lite nya avsnitt, tv-programsinköparna?!) Innan förlossningen var det ett sätt att förbereda mig mentalt, nu är det nog en del av bearbetandet... Friskt? Jag vet inte.