theshitlist

Solen skiner, himlen är blå!

Kategori: Älska!

Sluta tidigt - check!
Tvätta trädgårdsmöbler - check!
I trädgården. Min trädgård! #litesvårtattfattadetsjälv
Denna sommaren kommer bli den bästa ever!
Resten av dagen bjuder på simskola (dock inte för mig, jag kan simma. Hyfsat i alla fall.) och sen valborgshäng ute i Laröd i trevligt sällskap. Och det bästa av allt, imorgon är det söndag igen! Have a good one!

Dagens avundsjuka:

Kategori: Dagens dagens

Alla jävlar som är lediga imorgon! Jeeesus vad jag är avundsjuk på er just nu! Jaja, borde inte klaga (men jag gör det ändå), jobbar bara till 13 och dagen kommer förmodligen gå jättefort men ändå.
Borde ta mig ut och jogga efter jobb med för nu jävlar börjar det närma sig och brinna i knutarna och allt sånt där, på lördag är det Springtime! Eller, det kanske är dags att börja vila sig i form nu?

Har bara en sak att säga:

Kategori: Dagens dagens

Dagens fail

Kategori: Dagens dagens

När man kommer upp på morgonen och upptäcker att matlådorna man gjorde av gårdagens middag har stått framme på diskbänken hela natten... Satan!

Dagens sysslor

Kategori: Dagens dagens

Check!
Check!
Check!

Nada!

Kategori: The shit on the list

Idag har jag ingenting att säga. Inget roligt eller trevligt i alla fall.

Ibland knallar man bara på och har en da'ajävor som så många andra obetydliga da'ajävrar som passerar mer eller mindre obemärkta förbi. Och så händer nån liten skitgrej, de kan ju ställa till det för humöret rätt ordentligt om det vill sig illa. Lägg sen till några sådana små skitgrejor till, rada upp dem lite snyggt och BAM! Humöret störtdyker och allt tycks barka rätt åt helvete!

Hmm... Och vart vill jag komma med detta? Jo, till dagens listetta! (trumvirvel...) På topplaceringen on the shitlist of today: människor som är så dumma att deras korkade aura tycks suga musten av en bara av att finnas till i ens närhet! Ni vet de där som måste ha varit vad som fanns i åtanke när nån stackars människa kände sig tvungen att mynta uttrycket "så dum att klockorna stannar". Typ så.

Nä, nu är det nog dags för en öl och...sen en till (minst!) och hålla helg, för idag är det ju minsann fredag, gott folk!

Den som söker skall finna!

Kategori: Älska!

Ser ni? Ser ni längst ner på bilden?? Ja, jag vet, det är nio dagar tills dess och mycket kan hända men SER NI??? Wohoooo!

Shit my car says

Kategori: Blablabla...

Jag tror att min bil behöver lite kärlek... För tillfället säger den (uttryckligen) till mig att den vill ha service om 0 dagar, vill ha mer spolarvätska, plus att den kanske (det är lite olika från dag till dag) vill ha en ny parkeringslampa höger/fram. Dessutom skriker den efter en tvätt och ropar lite snällt efter en invändig städning. Fan, det är ju precis sånt här man ska ha en personlig assistent till! Men än finns det inget utrymme för en sådan i budgeten...men snart så, kanske, om man håller tummarna riktigt hårt? (let the girl dream!) (och jag behöver inga kommentarer om att det är sånt jag borde ha P till, jag får vara glad om han hinner hem till middagen innan jag svälter ihjäl jag!) Jaja, over and out!
(bilen på bilden har inget med den verkliga historien att göra)

Dagens shopping!

Kategori: Dagens dagens

Är den här (jäkla) lampan som jag velat ha i flera månader men inte kunnat välja färg, men nu jävlar slog jag näven i bordet och bestämde mig!
Och dagens lögn är typ allt ovanstående för det var egentligen igår jag beställde den, men va fan, min blogg så jag skriver väl vad jag vill!
Anyways, blir ingen golvbild idag men jag ligger här idag med. Känns dock mycket bättre i ryggen idag så det går verkligen åt rätt håll.

Och nu ligger jag här igen!

Kategori: Blablabla...

På golvet i lilla konferensrummet! Borde kanske ta ett snack med mr VD, eller nån annan som har ngt att säga till om, om att ngn form av vilorum inte hade varit fel i de nya lokalerna de vill flytta oss till? Ryggen känns fortfarande lite sisådär men det går nog åt rätt håll i alla fall!

Här ligger jag...

Kategori: The shit on the list

...på golvet på jobb och passar på att vila ryggen lite! Har varit hos naprapaten och konstaterat att det är ryggskott och inte något med kotorna/nerverna som jag var rädd för. Efter lite härligt knäckande (faktiskt) och triggerpunktstryckande (inte skönt alls!) så har jag ordinerats stretchande, inget sittande och sist men inte minst: inget joggande innan fredag när jag ska tillbaka till henne igen. Ryggskott hamnar därmed på en säker topplacering on the shitlist! Det går jävligt dåligt för min Springtimeuppladdning...

Dagens Första gången

Kategori: Dagens dagens

Idag klipps det det gräs för första gången hos familjen H/N! Det fådda (få/fick/fådd?) gräsklipparen verkar fungera alldeles utmärkt (efter lite inställningar och ny bensin), tackar för den, bästa kollegan!

Nya köksbordet är ihopmonterat (inte så mycket tack vare mig, ryggen är fortfarande kaos :( får nog ta och ringa och boka tid hos en naprapat imorgon). Det blev bra i alla fall! Ska bara övertala min karl att det visst kommer bli skitbra med very kitshiga "kristall"kronan över...vilket iofs verkar vara ett mer eller mindre omöjligt projekt, men men, skam den som ger sig!

Drygt 100 spänn fattigare...

Kategori: Älska!

...och åtta vattenglas, en skål, en gammal köksvåg, en mjölkkanna och sist men inte minst: tio skumpaglas rikare! Gotta love second hand! Och det bästa är att såna där glas på fot har jag velat ha länge (de kanske är menade till något annat men jag har tänkt ha dem till champagne/skumpa, bland annat) men inte hittat några jag gillat som inte varit snordyra, och så hittar jag dessa, för fem kronor styck, me like!

Dagens visdomsord

Kategori: Dagens dagens

Om än lite sent, men bättre sent än aldrig. (och bilden har jag snott rakt av från smaljeansen.blogspot.se, om man ska vara noga, och det ska man ju! Bra blogg för övrigt, om man gillar träningsinspo och sånt)

Sånt man kan störa sig på när "man" är jag

Kategori:

Svenska bloggare som bloggar på engelska. Alltså, jag fattar att de (förhoppningsvis) har en del utländska läsare. Eller så är det vad de är ute efter i alla fall. Men ändå: KOM NER PÅ JORDEN FOR JÄVORN!! Eller: please come down to the earth now! Tycker mest det känns pretto, plus att jag tappar intresset för att läsa ungefär direkt. Inte för att jag har ngt problem med att läsa på engelska, men det känns rätt lökigt att läsa när jag vet att den som skrivit är svensk, sitter i Sverige, tänker på svenska, men skriver på engelska. Men det är bara min åsikt, andra får ju faktiskt göra vad fasen de vill på sina bloggar. Tror minsann det är en mänsklig rättighet! (haha)

Dagens pro/con list

Kategori: The shit on the list

Det här kommer bli det längsta inlägget i den här bloggens historia (hittills), så håll i hatten!

Eftersom jag levt ett ganska smärtsamt och handikappat liv i nästan två dagar nu (smällde till i ländryggen igår morse, förmodligen en sträckning) så kanske det kan vara på sin plats med en utvärdering av för- och nackdelar med en smashad rygg. (tydligen får man inte kalla det ryggskott för då kan någon som haft ett "riktigt" ryggskott ta illa vid sig för "det där är minsann inget ryggskott för när jag hade ryggskott kunde jag inte resa mig upp")
Fördelar:
  • Man slipper plocka upp saker man tappat på golvet.
  • Det går att laga mat, men bara på spisen (kan inte böja mig och sätta in/ta ut saker ur ugnen) och man måste vara kreativ eftersom det bara går att använda saker som står på de övre hyllorna i kylskåpet. Hejja kreativiteten!
  • Man blir ompysslad (om man har en kille som kommer hem från jobb innan man hunnit svälta ihjäl. Tror jag)
  • Man får lov att tröstäta för att det är synd om en. Om någon handlar nåt att tröstäta till en, orkar inte gå in i affären själv.
  • Häcken borde bli astight för jag är så spänd i häckamusklerna (överkompensation för vad ryggen inte klarar?) att det känns som den hoppat upp en våning.
Nackdelar:
  • Man kan inte plocka upp saker man tappat på golvet. Detta är tråkigt om det tappade är något man behöver. Eller när städerskan på jobb kommer imorgon och undrar när jag blev för fin för att plocka upp mitt eget mög.
  • Det gör ont.
  • Alltså jävligt ont! Fatta hur många rörelser som nedre delen av ryggens muskler är inblandade i!?
  • Ser ut som en höggravid kvinna när jag går, jag menar gungar, fram. Inget illa om gravida kvinnor, men de har iaf en lite positiv anledning till att de ser ut som de gör.
  • Och när jag hoppar in i och ut ur bilen ska vi inte tala om! 87-årig gobbe på det! (och det där med "hoppar" var en sjuk överdrift för vad jag gör för tillfället)
  • Det pajjar min nyupptagna löparkarriär jättemycket, Springtime är om lite drygt tre veckor, jag har fan inte tid med sånt här!
  • Sa jag att det gör ont?
Överlag får pajjad rygg 0 av 5 toasts. Det är nog nåt av det jättesämsta man kan göra om man ser till det allmänna livet. Som ass-träning? För tidigt att säga, får ev återkomma med det.
Nu: slappa i soffan med min kära vän värmedynan, köss å hej!

Trying something new

Kategori: Blablabla...

Syrran tyckte jag skulle blogga (dittordärminlag), så då testar vi det! Och med vi så menar jag jag. All of them. Sen får vi se hur det går med det, bra eller anus, tiden får utvisa. Over and out!

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Blablabla...