theshitlist

Att vara medresande barnflicka på solsemme

Kategori: Blablabla...

Blandade tankar som dykt upp:
1. Att ha en barnflicka med på semestern = ovärderligt! Nu kanske det låter dom att jag sätter mig själv på en hög piedestal men nu kan jag inte hjälpa att jag är då jäkla bra att jag hamnat här uppe. Har redan stämt av med P att vi lätt ska ha det om/när vi har barn och ska på semester. Minst ett huvud fler "vuxna" (tänker mig att tonåriga syskonbarn duger bra) än barn tror jag är riktlinjen. Alltså, ett barn och två föräldrar funkar, men sen är det nog ett måste med extrahjälp för allas trevnads skull.
2. Är det höst hemma nu eller?? Inte vad jag hade tänkt komma hem till, är inte redo för höstdepressionen!!!
3. Saknar min kille!
4. Magkatarr och halsbränna är ett jävla mög.
5. Stranden är lite överskattat. Även om det är rätt skönt när man väl är där (och sitter i skuggan av ett parasoll) så är det ju vedervärdigt att packa ihop sig, släpa med allt bråte och knöggla in sig i århundradets varmaste bil sen. Pool is da shit.

Nä, nu ska jag ta och njuta lite av lugnet medan resten av cirkusen är nere vid poolen, so long!

Dagens status:

Kategori: Blablabla...

Svettigt!

Spelkväll

Kategori: Blablabla...

Jag och syrran konstaterade att det inte går att spela yatzy med Kris för han är alldeles för seriös. En minut senare har vi fått en snabb uppläxning om att om man ändå inte satsar på bonuspoängen så "kan man lika gärna kasta tärningarna över staketet", och yatzyt är framplockat. Hur hände det här?!

Dagens barnsnack

Kategori: Blablabla...

"Vad lång bekini du har. Jävlar!"
- Lindell-ungen den yngre

God morgon!

Kategori: Blablabla...

Jeezus, det ska vara molnigt idag!
Annars då? Jodåsåatt, jag har googlat fram vad magkatarr heter på spanska och spanat in ett apotek dom ska besökas idag (stängt igår), för inte trodde ni väl att jag skulle må tiptop bara för att jag har semester?! Hepp!

Till någon som behöver det

Kategori: Blablabla...

This is for you, my friend:

Dagens update

Kategori: Blablabla...

Tre dagar kvar till avfärd mot Spanien med Cirkus Lindell! Packa? Äh, det kan jag väl göra i övermorgon? Kanske kolla vad jag ska packa I sisådär imorgon, kolla om något ska tvättas. (Inbrottstjuvar göre sig icke besvär, den manliga delen av invånarna i mitt hushåll är hemma och håller ställningarna) Idag satsar jag på att ta mig till jobb efter lite drygt två dagars sjukskrivning. Och håll i hatten vad det ska jobbas! Varför kan man inte bli sjuk när man har skitlite att göra istället för tvärtom?? Jaja, en "olycka" kommer aldrig lämpligt. Normala människor blir förkylda när de har semester (som jag hade förra veckan) medan vissa av oss drar på oss lite mer avancerade grejor och får springa på sjukhuset tills man blivit halvt bundis med folk och nästan skaffat VIP-kort! 1000:- i läkarkostnader på tre dagar, jo man tackar!! 100 kr från ett frikort nu, men det är nog snabbt fixat iom återbesök och sånt. Men man får väl vara glad att man bor i ett land som detta, det kunde varit värre! Ting!

Kära klädproducenter:

Kategori: Blablabla...

Är det verkligen för mycket begärt att en knapp i ett par nyinköpta byxor ska sitta kvar i längre än två veckor och två tvättar?? Blir så trött! Och det är inte ens några sletna Gina-byxor, 1000 spänn om jag hade betalat fullpris, vilket jag iofs inte gjorde (49:- på utförsäljning för att butiken skulle stänga, thank you very much!). Inte ens normala hål i knappen, hade det varit en vanlig med fyra hål hade jag lätt sytt i det med symaskinen för jag har världens bästa symaskin. Suckåstöndagensilandsproblem! (Sömmar som går upp i trikå-plagg ska vi inte ens prata om. Ja HM, jag pratar om er!!!)