theshitlist

Dagens insikt

Kategori: Blablabla...

Att vara höggravid (räknas jag väl snart som iaf?) känns lite som att vara ett barn som väntar på julafton. En julafton då man ska gå igenom en hinderbana, som man inte har en aning om hur lång den är, i en tortyrkammare som man inte vet hur jävlig den kommer att vara heller.  Plus att den kan infalla cirka när som, imorgon eller om sex veckor? Det får bli en överraskning! Sjukt jobbig väntan på julafton! 

Mmm...godis... Eller?!

Kategori: Blablabla...

Är det helt fel av mig att tänka på Hemmakväll och bli sugen på godis när jag ser denna annonsen??


Dagens gravidhjärna:

Kategori: Blablabla...

Missade min tid hos barnmorskan, trodde det var imorgon jag skulle dit. 

Bonus: gårdagens gravidhjärna: (inte så farlig) la in lite fel saker i kylen efter att jag varit och handlat. I fredags: höll på att glömma mitt visakort i betalmojängen på Coop. To be continued...

Snabb-blogg med kassa bilder

Kategori: Blablabla...

Jag kämpar vidare med järnintaget, och med råsaftcentrifugen! (Har faktiskt använt den förvånansvärt mycket! Dock övervägande juiceigheter, får gå ut ur min comfortzone och prova nåt nytt och spexigt snart.)
Kan vi sen prata lite om det här som har stått i skvallerkvällstidningar fast på nätet om huruvida Renée Zellweger har opererat sig eller ej: 
Eller rättare sagt, när ska någon ta upp den riktiga frågan: Vem fan är det på bilden, och varför tror folk att hon är Renée Zellweger?? 
Eller, är det bara jag som känner så??


Nä nu jävlar börjar det bli gnälligt!

Kategori: Blablabla...

Foglossning - check! För er info så känns det lite som om någon har sparkat mig på fissebenet med en trätolla, alla hängde med där va? 
Sammandragningar vid minsta lilla ansträngning - check! Till ansträngningar räknas saker som: gå mer än tre meter, resa mig från stol und so weiter. 
Lägg sedan till konstant sömnbrist, en mage som känns som jag svalt en rostig plåtburk (järntabletterna har fått sin sista chans nu, till och med JR tyckte att min mage var för spänd idag) och ni har en icke alltför harmonisk Frida! 

Summering av dagen

Kategori: Blablabla...

Ebola, pensionssparande (jävlar vad det hetsas om det i reklampauserna), ryska ubåtar i skärgården och nu verkar det fanimej inte bättre än att de ökända foglossningarna har kommit på besök på Södra Hagtornsgatan. Haltar mer och mer för var gång jag reser mig, hoppas verkligen att det bara är en snabbvisit! 

Tantvarning!

Kategori: Blablabla...

Stod i kön på Ica... Kollade lite på tidningarna för att fördriva tiden...

""Förnya snabbt med tapeter & tyger" låter ju trevligt... "Bjud på glutenfritt"? Det är ju perfa! Nya glutenfria recept behövs ju alltid, den tar vi!"  Jag köpte en tanttidning. 
Hej, jag heter Frida, och jag är nu officiellt en tant! Eller, var i alla fall tills jag kom hem och lagade middag. "Middag". Denniskorvar och pulvermos! Då blev jag nog av med lite gommapoäng och tjänade några ungdomspoäng. 

Plastikturisterna

Kategori: Blablabla...

Kollar på ett tv-program om folk som åker till Thailand(? eller annat asiatiskt land) för att, i detta avsnitt, operera ögonen och brösten. Hur fan vågar de? Hur mycket billigare kan det vara, och är det värt risken?? Jag skulle inte ens våga gå till frisören utomlands. Ännu mindre låta mig sövas för att sen göra ett kirurgiskt ingrepp. Folk är inte kloka! Jag tänker ju mig att om jag skulle vilja operera tuttarna till exempel så får det vara värt de pengarna det kostar hemma, på en klinik med bra rekommendationer och som känns pålitlig. Är det inte värt de pengarna, ja då ska man kanske inte göra det, eller? 

Det går bra nu!

Kategori: Blablabla...

Tog mig i kragen och skulle laga mat ändå. Fast jag inte var sugen. Och fast det egentligen kändes lite sent att påbörja sånt. Men köttfärsen luktade funky och såg ut lite sådär så det slutade med att jag slängde en halvfärdig köttbullssmet i soporna. Det går bra nu! enligt "bäst före"-datumet skulle den vara ok, men nej - kändes inte så. Kan vara mitt nya superluktsinne som spökar, men det hjälper inte att veta, hade inte kunnat äta det och må bra. Suckåstön. Fick bli lite potatisbollar och hamburgare från frysen istället, gourmetmiddag! Blev dåligt med matlåda till imorgon bara, hatar att inte ha lunchen fixad eller planerad! This girl needs to know her next meal! Men, värre problem kan man ju ha. 

Bläh!

Kategori: Blablabla...

Dagens status: trött och uppgiven. Hungrig men ingen direkt aptit och totalt ointresserad av att ställa mig och laga mat ensam för att sen sitta och äta den ensam. Så hungrig är jag inte. Ingen bra kväll helt enkelt. Kanske bara ska gå och lägga sig och hoppas på att vakna på en bättre sida? 
Skitkväll.