theshitlist

Kettlebells - en utvärdering

Kategori: Blablabla...

Träningsvärk får man i alla fall. I ryggen, i benen, i axlarna... Så det är nog bra skit! Och så ser man ut som världens kämpe under tiden! (förutom under de där jävla armhävningarna som jag alltså menade i förra inlägget, framgick inte det? ;) Då känner jag mig bara, och ser ut, som en jävla sopa!)

Dagens hatobjekt

Kategori: The shit on the list

Är det bara jag som är helt jävla kass på den så kallade övningen?? Nu är jag visserligen ungefär så otränad man kan bli (i överkroppen i alla fall), men ändå. Helt värdelöst!

Dagens blablabla

Kategori: Blablabla...

När jag ändå är igång och har en tråkdag så kändes det lika bra att ta tag i att ta mig till vårdcentralen och lämna blodprov till allergiutredning. Har haft kli i ögonen i ett halvår och efter diverse läkarbesök (två till husläkare, sen skickad till ögonläkare som i sin tur skickade tillbaka bollen till husläkaren...suckochstön! Fast där sa jag stoppochbelägg, går inte till en läkare igen för att han sen ska skicka mig för allergiutredning så jag typ krävde att få tid för det direkt). Hur många gånger ska man behöva betala för diverse läkarbesök som fortfarande gäller precis samma besvär egentligen? Skit samma, är uppe i frikort inom jäkligt snar framtid, sen lär jag väl hålla mig frisk i nio månader tills det går ut.
Så, vart ville jag komma med detta...? Jo! Håll nu för jävorn alla tummar och tår att de hittar vad jag inte tål, och att det är något tråkigt skit man ändå kan vara utan! Är det pälsdjur så börjar jag gråta, har faktiskt haft det tillräckligt tufft i livet hittills redan... (ok, drama queen, I know, men det är min rättighet)

Just want tomorrow to be over

Kategori: Blablabla...

Har en riktig tråkdag framför mig, så just ni är det lite tomt. Slut i rutan liksom. Men det blir nog bra det med, det brukar det ju bli. 
 
Ny frisyr har det blivit idag i alla fall, alltid nåt. Och jag har gjort come back i träningsvärlden, så snart ska det väl bli lite ordning på den biten igen! Mina ben är ju uppenbart inte överförtjusta i att springa med tanke på att jag knappt kan gå på två dagar efter nuförtiden. Kan nog vara bra med lite variation. 
Ja, ni hör/ser, roligare än så här blir det inte just nu. Får återkomma när jag plockat upp min sinnesstämning från skosulorna, wish me luck, over and out!

Her-re gu-u-ud!!

Kategori: Blablabla...

Vilken oproduktiv helg!!! Jaja, skyller allt på regnet! Och fredagens aktiviteter som gjorde mig säng- och soffloggande större delen av dagen igår. Idag har varit en lagom rolig dag med maxibesök, hemmafix och en liten joggingtur i regnet. Men vi hade seriöst behövt lite sol! Ligger liiiite efter med gräsklippandet och nu ser vår gräsmatta ut som en äng. Mer blommor än gräs snart...

Saknar ni mig???

Kategori: Blablabla...

Förmodligen inte jättemycket.
Men kan fortfarande inte blogga via telefonen, därav stiltjen.
Suger blogg.se? hoppas inte det. Men just nu ser det mörkt ut.
Snart helg iaf! Hoppas på en trevlig midsommar! Hängt med ongarna ikväll. Världens bästa! När de inte dyker med huvudet före ner i trädäcket, då blir jag lite orolig. Over and out!

Dagens bästa!

Kategori: The shit on the list

(oh, nu blir det ju en lista kom jag på, fast ingen shitlist. Eller jo, good shit list)

1. Kaninbebis i trädgården imorse. Kaninbeeebis!! Hade de berättat om det när de visade huset så hade de lätt fått upp priset ännu mer. (eller kanske inte, men om alla intresserade varit som jag, och haft mer pengar kanske)

2. Übersöt pyttetytteliten hundvalp av spanielkaraktär (tror inte det var en cockerspaniel, nån ännu mindre modell) i jordbodalen. Joggade förbi den två gånger, fick jävlarimig anstränga mig för att inte dyka på den. Hundvalpar alltså...här har vi ngt intressant att byta ut alla mina beroende mot! Samt diverse piller. Ont i huvudet? Kela med vovven! Mensvärk? Kela med vovven! Höstdepression? Lek med vovven!

3. En liten tjej (kanske 3-3,5år) som satt på sin pappas axlar försökte high fajva med mig när jag joggade förbi. Tyvärr upptäckte jag det för sent så vi missade.

4. Ja, ni hör! Jag har varit ute och joggat idag. I en och en halv timme! Joggade iofs inte helahela tiden, men hälften minst. Kändes bra idag. Älskar att jogga när det känns bra!

5. Det börjar likna något på trädäcksfronten! Det är bra. Ser mycket lovande ut.

Nä, nu ska jag laga middag till min karl, snickaren!

(en sista: 6. När jag halvt skummade igenom texten så läste jag "1. Kannabis i trädgården imorse" och hann tänka "whaaat?" innan jag fattade att jag läste fel. Behöver nog verkligen mat nu!)

Dagens problem, kategori: ilandsproblem

Kategori: Blablabla...

Kan inte logga in från mobilen så det blir inte roligare än så här just nu, inte ens en bild på min nya ring, eller trädäcksbygget. Ingenting! Återkommer när jag inte är mobilt handikappad längre!

Dagens sanning

Kategori: Blablabla...

"If life gives you lemons, make lemonade."
Hmpf! Den där life kan ta sina jävla lemons och stoppa upp i röven!!! Ibland blir jag bara SÅ jävla TRÖTT på att styra upp allt mög som kastas åt mig. (Har fan inte förtjänat det) Inte utan att man känner för att bara skita i det. Lämna det i en hög. Möghög.
Over and out!

(och nej, jag försöker verkligen inte fiska sympatier eller dylikt, ibland behöver man bara kräka av sig lite, you know?)

Summan av lasterna är konstant...

Kategori: Blablabla...

...heter det ju. Så kan nån hjälpa mig att komma på lite nya laster som inte är så jäkla ohälsosamma? Har ett gäng jag skulle behöva byta ut. Typ socker, salt, koffein, nikotin, vin. Und so weiter. (kan tänka mig att byta ut socker mot vattenmelon men sen kommer jag inte längre) #fasenvadjobbigtdetskavaraattvanyttig

Dagens sportinlägg

Kategori: Blablabla...

Tror jag föddes utan den där brysigomsport-genen. Can't help it, but i can not care!!!
Eller bry sig och bry sig, klart det är kul om Sverige vinner, men att titta på eländet? Nej tack. Cannot care!

Har förstått att det gick för jävla dåligt idag i alla fall. Folk är ledsna. Folk är besvikna. Och jag, jag är mest glad över att min kille inte är en av dessa "folk" för risken är att jag hade tappat respekten för honom en hel del om han var en sån där som sitter och brölar framför tvn bara för att en boll rullar åt fel håll. (har växt upp med två sådana i hushållet, plus halva byn som bihang för det var väl vi som hade flest kanaler, där var fanimej alltid nån match på nån kanal!)

Dagens lägesrapportering

Kategori: Blablabla...

13 timmars sömn(!) och lite jord under naglarna kan göra underverk med en tös som för några dagar sen var på vippen att lägga sig ner i fosterställning och gråta för minsta lilla och ingenting. Helt underbart!
Nu är där äntligen jord och planterat i alla tre pallkragarna (det är fan inte mycket som ryms i dem egentligen), nu vill vi bara ha lite sommarväder med så skulle det vara kanon.
Over and out!

Svenska för den som undrar

Kategori: Blablabla...

"Han eller hon" = "hen"
Ja, just i det fallet tycker jag faktiskt att det ordet inte är så dumt. Går snabbare att säga/skriva. Sen att använda "hen" när det är till exempel en tjej man pratar om och man vet det, det är en annan femma!
Är du med, mr WTF? ;)

Dagens bantningstips

Kategori: Dagens dagens

Titta på dokumentären "Världens fetaste mördare" som går på 5'an nu. Hon har ett BMI på 136. ETTHUNDRATRETTIOSEX! Hon Dödade sin systerson. Rullade över honom. Av misstag. WTF!

Dagens bantningstips fungerar på två sätt:
1: titta på det, ställ dig sen framför en spegel och poff! -> smal
2: seriöst, hur hungrig blir man av att se någon som är så fet att hen inte kan ta hand om sig själv?

Dagens tattoo

Kategori: Blablabla...

Detta är nog kanske lite dåligt för min karma men jag gör faktiskt inget annat än påpekar ren fakta. Hittade detta bland bal-bilderna i hd. Seriöst. För det första tycker jag ju att ingen borde tatuera sig innan man är 25. Men för det nästan-första: dubbelkolla stavningen INNAN for jävorn. Eller?

Dagens visdom, shared with you

Kategori: Blablabla...

Det bästa med att banta är att man hinner med så himla mycket på lunchen när man inte ska äta så mycket! Igår Ikea, idag lite andra ärenden.
Men hallå, tänker ni nu, är inte det bästa med att banta att man blir smal? Jo, det kan man ju tro/tycka, men ni förstår, det där vet jag ingenting om(typ) för det kräver att man bantar längre än 5 dagar och längre än så har jag inte härdat ut på flera år. Folk snackar om Beach 2012, jag håller fortfarande på och kämpar med Beach 2009, blev liksom aldrig klar med det... Men, skam den som ger sig!