theshitlist

Zzzzzzzzzzzzzz....

Kategori: Blablabla...

Jag är tröttare än fan idag. Har bjudit hem en kompis på middag så att jag inte ska somna i soffan alltför tidigt. Men kan hon komma nu så hon kan gå igen och jag kan gå och lägga mig?? Zzz...

Dagens i-lands

Kategori: Blablabla...

Klämde en finne igår kväll. Resultatet? En argt röd sårig finne + svullen överläpp. Värt det? Not so much... Att man ALDRIG lär sig?!?! Nu sitter jag här och försöker punktbehandla med aspirinmask och ser dum ut. Det är straffet. Suck. 

Jag vet att bilden av mig spricker, men jag är bara lycklig när jag dricker...

Kategori: Blablabla...

Det blir ju lite knepigt att när en har som mest att skriva om, då skrivs det inte alls. Det är svårt det här med internet och att vara personlig och privat.
 
It may hunt you forever.
 
Det är ju inte någon av sveriges största bloggar det här, ni är inte så många som hittat hit och jag tror jag vet vilka ni alla är. Men det är ju fortfarande internet och öppet för alla. Därför skrivs det inte så mycket just nu, det får komma när jag har något roligare att säga. Men jag kan ju säga som så här: jag är nere. Det blir man ibland så det är inget konstigt med det, och jag hoppas att jag snart slutar vara det.
 
Jag har dessutom helt tappat aptiten vilket är lite konstigt, eller rättare sagt jättekonstigt, för att vara jag eftersom jag i botten är en emotional eater. Tröstäta is the shit, har ju varit min grej hela livet (tröstäta/stressäta/belöningsäta, you name it). Nu har jag i alla fall tappat aptiten men jag är förståndig nog att förstå att min kropp behöver mat och mitt huvud kommer inte bli bättre på att hantera livet utan bensin i tanken, så jag äter ändå. Annars kunde jag ju passat på att bli smal på kuppen, det hade varit lätt nu. Beach 2014 kirrad redan i februari, det ni! Men, tack och lov, är jag förståndig nog att resonera som så att det är viktigare att må bra än att vara smal. Eller...?
 
 
 
 
 
MjAxMy1hYWU0M2RkZWYyMDFhZmNm.jpg
 
 
 

Note to self:

Kategori: Blablabla...

Måste köpa en ny huvudkudde! Har tänkt göra det i ca ett år. Har tagit mig till en kuddaffär (?) cirka exakt noll gånger under samma tid. Skärp mig! Vill jag sova dåligt och vakna med stel nacke eller?? Tänker mig att jag vill ha en ganska fluffig men ändå inte alltför mjuk, så att huvudet liksom sjunker ner lite i den trots att den är rätt fast. Finns det?

Carpe diem und shit

Kategori: Blablabla...

När en är trött på vardagen och har nyårslöftat sig själv att bli lite mer spontan passar det väl alldeles utmärkt att YOLO'a sig och carpa dagen och ta en spontan semesterdag och följa med killen till den danska huvudstaden, bara sådär?! (Han ska på leverantörsmöte). Strosa lite på Ströget en vanlig torsdag, låter inte så dumt va? Har visserligen fått jobba röven av mig idag för att få ihop det, men pulsen går väl ner nån gång snart hoppas jag. Lite bokslut stoppar inte mig! 

Blandade lördagstankar

Kategori: Blablabla...

Har haft en dramatisk dag med strömavbrott (när jag hade både tvätt i maskinen och grejor i ugnen), brandlarmsutbrott, förhållandeuppbrott (visserligen bara på internätet) och blitt ihop igen. Konstigt man är trött?
 
Pappa ringde innan och jag svarade "Har bebisen kommit?!?!" och han trodde nog att jag blivit galen. (FYI: bebisen hade inte kommit. FYI 2: det är min brors bebis vi pratar om)
 
Pappa (och mamma) ville komma över på kaffe för de var i stan. Det lyckades jag genast glömma bort eftersom jag var mitt uppe i att "bråka" med min "kille" som visst "gjort slut på facebook" samt titta på tv-program som just då handlade om en som hade ätit sin egen moderkaka, både lite färskt direkt efter födseln samt torkat resten och gjort piller av. Lite sparade hon i frysen. Titta lite på det och gjorde äcklade miner när jag kom på att just det! Mamma och pappa! Kaffe! Då stod deras bil redan i gatan. Tur man har en snabb kaffekokare.
 
Nu kommer min kille hem och vi ska ha försoningssex! Eller inte. (vill bara verka lite spännande och wild and crazy. Det är jag inte.)