theshitlist

Dagens fråga:

Kategori: Blablabla...

Vad fan sysslar Vera Larsson-tjejen med??? Sitter fröken bekvämt? Ska detta vara säljande? (Ok, det blev flera frågor) 


Sömnlöst på Sofieberg...

Kategori: Blablabla...

Still no baby. Barnmorskan har lovat att där faktiskt är en bebis inne, man börjar ju undra. Skulle visserligen vara lite svårt att förklara fötterna som trycks ut i sidan med väldigt jämna mellanrum om det inte var en bebis. 
Tröttare än fan är jag men kan inte somna om. Hatar sånt här väder! Det blåser och regnar och blåser och blåser och blåser... Smäller i ventilationen, smattrar mot rutan och viner i taket. Får ingen ro i kroppen alls. Ligger i soffan och kollar musikhjälpen/surfar trots att ögonen går i kors. Så dags att lära sig sova med öronproppar nu va? Zzzzz...

Dagens uppenbarelse/confession

Kategori: Blablabla...

Hej, jag heter Frida, är snart 33 år gammal och insåg idag att Carola har gjort en låt som heter Tokyo. Till mitt försvar, och det var syrran som påpekade detta, så var jag ev inte ens född när låten kom. Och till mitt försvar så har jag aldrig varit the biggest Carola-fan och därför varken lyssnat eller sjungit särskilt mycket på Carolas låt "Torkel". "Torkel, å jag tänker på dej nu..." Charmiga namn på killarna de suktade efter på 80-talet, tänkte väl jag, sen har jag inte reflekterat mycket mer över den låten. Tills jag hörde Så mycket bättre-versionen på radio idag och höll på att dö! :) 33 år med Torkel. Den bjuder jag på, från mig till er denna lördagseftermiddag! 

Omval?

Kategori: Blablabla...

Really?
Ska jag behöva gå iväg och rösta en gång till bara för att några jönsar inte bara kan skärpa sig och se till att komma överens. Vi har ju redan röstat en gång! Live with it liksom.
Jag tänker rösta precis likadant igen i alla fall.
Och ärligt talat, det jobbigaste är inte att gå och rösta igen. Det jobbiga är att man ska behöva stå ut med alla idioters (läs facebook"kompisar"s) malande/propagerande över deras politiska åsikter, eller rättare sagt hån över oliktänkande. Är så trött på alla som försöker göra sig roliga på nåt sätt över de som röstar annorlunda än de själva, eller är helt skadeglada över att "nu kommer det minsann gå åt skogen för de där". Folk får rösta på vad de vill för mig (förutom kanske nåt visst parti bestående av tomtar) men skärp er och uppför er för helvete!!
Jaja, tur man kan både sluta följa och unfrienda folk. Blockblockblockeliblock! Säkert sunt att rensa lite till i "vänner"-listan.
 
Och by the way, nej - ingen bebis så långt ögat kan se idag heller! 

Gravidupdate

Kategori: Blablabla...



DET ÄR 0 (noll) DAGAR KVAR NU!!! Hör du det bebishen?? Har du packat BB-väskan och snörat på dig skorna, för det är dags att komma ut nu?!