theshitlist

Dagens lögnare

Kategori: Blablabla...

Datorer ljuger lika mycket som tvättmaskiner om hur lång tid det är kvar (har stått såhär i minst fem minuter). Varför kan ni inte bara säga sanningen och sluta ljuga!? Säg som det är: "Det börjar närma sig slutet, men om sanningen ska fram, vi har ingen aning om hur lång tid det är kvar!"

Dagens dag

Kategori: Blablabla...

Många dagar bara passerar. Idag är inte en sån dag. Denna dagen kommer jag att minnas. Har den varit ovanligt bra? Nej. Har det hänt något minnesvärt i just mitt liv? Nej. Men denna dagen kommer jag att minnas som dagen då det blå skåpet blivit så skitet i att hela möget tillslut exploderade. Som dagen då the shit hit the fan and suddenly there is shit everywhere. Mer än så kan jag tyvärr inte berätta i dagsläget (men det är min blogg och då får jag vara hur kryptisk jag vill, så det så!). Det har varit en konstig dag, och jag är glad att jag är jag och ingen annan. Sov gott mina vänner!

Det regnar

Kategori: Blablabla...

Idag. Oxå.
Jag är trött på det.

Dagens visdomsord

Kategori: Dagens dagens

"I'm so fucking smart I make smart people look fucking retarded"

Tur man inte har alltför mycket issues med sin kropp...

Kategori: Blablabla...

I söndags var vi på 5-årskalas. "Vad stor du har blivit!" sa 5-åringen.
-Jaha, på längden eller på bredden? undrade jag
-...på bredden!
Tackar...
Sen la hon handen på min mage och log med hela huvudet
-Vad är det här för mage?
-Det är en helt vanlig mage, svarade jag
-Är det inte en bebismage?! 
-Nope, ingen bebismage!
Sen följde en utfrågning om ifall jag inte vill ha en bebis och om jag ska ha en bebis senare, haha! Undrade om hennes mamma hade med de plötsliga påhoppen på min mage att göra, men hon påstod att hon var oskyldig. 
 
Jag har alltså INTE nån bebis i magen! Och uppenbarligen så syns det inte att jag gått ner några kilon! :)

Det där med att jogga...

Kategori: Blablabla...

Ser att där är en lucka imorgon mellan tio och tolv, skjuter nog på det tills dess...

Dagens beroende / Dagens fråga:

Kategori: Dagens dagens

Är det någon dom fixar att äta Läkerol utan att hetsäta mer eller mindre hela asken?
Frågar alltså..åt en vän...

Sign?

Kategori: Blablabla...

Nu har de spelat tre av mina jogg-pepplåtar på radion inom bara ett par timmar, är det ett tecken på att jag ska ut ikväll? Ut och jogga alltså. (Jag minns en gång i tiden när sticka ut betydde ut och festa, tänker tanten och minns tillbaka. Tillbaka till föregående helgs fjortisfylla, så det var kanske inte så länge sen ändå!)
Mmm, vi får väl se vad det är för väder helt enkelt! (har inget emot regn, men det finns vissa gränser)

Who did this?!

Kategori: Blablabla...

Ok, vem har placerat en jävla massa choklad och godis i mitt hem samt planterat ett gediget sötsug i min kropp??? Måste. Laga. Mat. Innan. Det. Går. Åt. Skogen. Det positiva är att jag är så fullt medveten om bristen på självkontroll att jag inte lurar mig själv att tro att jag kan "smaka lite". No can do, faller jag för frestelsen så faller jag rejält...

Note to self:

Kategori: Blablabla...

Lita inte så mycket på väderapparna i telefonen på morgonen. Typ, tro inte på dem när de säger att om det ska regna när du ska hem så är det ändå inte så mycket, om alls. För det kommer att bita dig i röven när du ska GÅ hem från jobb iförd joggingskor och tygjacka.
Det regnar litegrann nu.
Typ: jag kommer vara blöt in på insidan av skinnet när jag väl är hemma!
Jaja, lite regna har ingen dött av. Inte i Helsingborg i modern tid iaf.

Dagens filosoferande

Kategori: Dagens dagens

"Med utsikt". Jo, utsikt har man väl överallt där man kan titta ut? En massa tak och en glimt av havet är vad det är, säg som det är!!!

Trött och gnällig

Kategori: Blablabla...

Tröttochgnälligtröttochgnälligtröttochgnälligtröttochgnälligtröttochgnälligtröttochgnällig!
Det är jag idag.

Sista dagen med glitterskinn!

Kategori: Blablabla...

Eller kanske inte, köpte after sun i samma serie, kan ju användas som body lotion hemma! Vid den här tiden imorgon ligger vi hemma i våra egna sängar och sussar sött, borta bra men hemma bäst!

Dagens utsikt

Kategori: Dagens dagens

Här ligger jag och bara är... Drack precis en chokladmilkshake så med största sannolikhet så ligger jag här och har ont i magen om en timme. Men det var det (nog) värt! Har hunnit med ett getingstick med, eller vad det var för djur, såg aldrig den jäveln men den lämnade en fet gadd som souvenir i mitt finger. Ont som sören gjorde det i alla fall. Antecknar intresseklubben? Over and out.

Fortsatt semesterfilosoferande

Kategori: Blablabla...

Det är rätt poppis att sova topless här. Gamla som unga. Är inte särskilt pryd av mig och lägger inga värderingar i toplesssolande alls, vill folk flasha boobsen och slippa bikiniränder ska de ju absolut få göra det. Sen tillhör jag ju (skönt nog) inte de som tycker det är jobbigt att vara på stranden som jag vet att vissa andra gör, de som endast verkar se (eller tro) att alla andra har perfekta kroppar utom de själva. Tror de skulle må bra av att gnugga sig i ögonen och se sig om, se att det är så här människor ser ut. Allas kroppar är olika. Allas lår är olika. Och allas tuttar är olika. Och ingen av dem ser ut som de retuscherade bilderna i tidningarna! Men tillbaka till toplessolandet, jag tror bestämt att om inte de här tudorna (mina) får se solens strålar på särskilt nära håll de andra 51 veckorna på året så mår de nog bäst av att slippa det nu med! Och ärligt talat, de där ränderna som blir av bikinin, hur många får se dem egentligen? (tror både jag och P överlever, hoppas det i alla fall)

Semesterlista

Kategori: The shit on the list

Bra skit:
WiFi på hotellet (i "lobbyn", fast den sträcker visst sig ut i solstolarna och upp i sängarna på vårt rum). Svensk tv på rummet (bara SVT1 visserligen, har kollat mer på den kanalen sen jag kom hit än jag gjort på hela året tror jag). "Skimrande" solkräm (P jämförde mig med en julgransprydnad och undrade om det är ok att glittra så mycket när man är över 14. Jepp! Glittrar som en 15-åring på väg till sjöcronadisco -97 and I'm damn proud of it!). Skuggan av en palm. Hotellpersonal som ser ut som tv-skurkar (man blir så överraskad när de är helt trevliga!). Vi har inte bränt oss! (än!).

Mindre bra skit:
Hemlösa magra unga katter. Hemlös hund, ev valp (svårt att säga). Hemlös ev hundvalp som skuttar efter turist med sjuktsvagförherrelösadjurdetärsyndom-hjärta och ropar: Frida! Frida! Nobody loves me! Nobody kliar mig på magen och bakom örat! I'm totally alone in this cruel world!! Och hjärtat av sten(känns det som) går vidare för tösen har blivit vuxen nog att förstå att det går ju inte...