theshitlist

Den utlovade bilden

Kategori: Blablabla...

The amazing lamp!

Vaykay

Kategori: Blablabla...

Tror bestämt att jag tar lite semester nu, i en vecka eller så. För det är jag värd! Shoppat lite på lunchen har jag gjort med, en lagom blandning av krokar, askar och nyalampanmatchande pepparkvarn. (jag är 30 år och fram tills idag har jag inte haft en pepparkvarn! Pinsamt?)

Tant

Kategori: Blablabla...

Idag har jag varit på Ica och handlat som en tvättäkta tant. Tror 75% av det jag köpte var på extrapris (fast nästan allt var sånt jag skulle köpa ändå) plus att när jag skulle ta tvättmedel så hängde där rabattkuponger på dem med... Kommer känna mig grundlurad nästa gång när jag behöver betala fullpris för allt!

Dagens tankar

Kategori: Blablabla...

•Bild på lampan kommer senare, fast nu känner jag att jag kanske har byggt upp spänningen lite väl mycket... Det må verka som det är världens mest fantastiska grej, sjukt unik och löser alla världsproblem, men det är bara en lampa. Så ni inte blir besvikna.
•Nu efter att jag börjat punkta upp saker så kom jag på att det nog inte blir så bra när man mobilbloggar för då kommer väl ändå allt i ett enda stycke...
•Vilket leder in mig på att min kille snodde med sig både dator och iPad nu när han lämnade mig. För jävligt! (ska jag behöva uträtta allt bloggläsande på mobilen liksom?!)
•Cykel är en för jävla bra grej när man ska ta sig hem mitt i natten och inte vill gå ensam i mörkret men det är lite för löjligt kort för att ta taxi!
•WTF är det för fel på vår utebelysning?? Den lyser inte, bytte lampa, funkade några dagar, slutade lysa igen. Du har en uppgift i livet, lys för jävorn!
•Personalkonferenser är både trista och förbannat underhållande på en och samma gång! Särskilt när man själv håller sig alldeles lagom städad.
•Har du twitter och gillar att hemnetknarka lite, spana in #BoZebra. Bara gört! Älskar! Fast om du starkt gillar väggord och har lätt för att ta illa upp, skit i det!
•Det är tråkigt att vara gräsänka, tycker inte om att vara ensam hemma på natten!
•Det är lite tråkigt på dagen oxå.

Sagan om flickan och den gula lampan

Kategori: Blablabla...

Man söker en lampa att hänga ovanför köksbordet. Men hittar ingen fin nog som man tycker passar in. Tills en dag när man hittar en fin gul lampa i en affär som tillhör en stor haralltmankantänkasbehövafråntopptilltåavbådekroppochhem-kedja.
 
Men man kan inte riktigt bestämma sig ändå.
Så man velar.
Och velar.
Och velar lite till.
 
 
Tills man en vacker dag tänker att nä nu jävlar är det dags, kom mr Sambo så går vi och köper lampan! Sagt och gjort. Eller inte så mycket gjort, för när man kommer till lampaffären (eller rättare sagt affären som även har lampor) och hittar just denna sort på rea och allt, så visar det ju sig självklart vara så att just gula, de är slut. Silver/metall finns. Vita finns. Gula finns inte. Suckåstönåtypiskt! 
 
Flickan kollar nätet, kollar andra affären som ligger på stora köpcentrat, kollar tredje affären som ligger på lilla...köptcentrat är väl att ta i med, söderpunkten i alla fall. No yellow lampa to find. 
 
Här hade kanske normala människor gett upp. NORMALA. 
 
Men inte den här tösen. Det var ju faktiskt den lampan vi skulle haft, erkänner till och med mr Sambo efter några försök att hitta nån annan som kan passa. X antal ggr har det tittats lite extra efter den där jäkla lampan, typ "ni har inte hittat ett ex längst bak på lagret?". Nope.
 
Men skam den som ger sig! Vad skådade mina blågrågröna ögon i butik nr 1 idag!? Alltså samma butik som jag tänkte köpa lampjäveln i för en månad sedan men där bara de andra färgerna då fanns att tillgå? I samma butik som jag varit i efter det då det inte funnits någon kvar, ens i de andra färgerna? Min lampa! 
 
Tjoffar åt mig den direkt och spatserar bort till kassan (och innan det hade blivit min tur var det två olika damer som kommenterade den i stil med "så du slår till på den, ja den är himla snygg, var också lite sugen!") och framme i kassan säger butiksbiträdet (efter att jag sagt nåt i stil med "var har ni gömt denna? jag har letat som en galning efter den") "vad var det den kostade...det är ju den sista, det blir väl halva reapriset på den!". Jo man tackar!!
 
Så, det här var den ytterst intressanta romanen om när jag äntligen köpte en matbordslampa. Väl spenderade minuter att läsa om va?
 
Kontentan är i alla fall: den vinner som är trägen, och skam på torra land den som ger sig!

Hot Yoga alltså.

Kategori: Blablabla...

Två smått skeptiska systrar på varsin matta i en litenliten sal, längst fram (orutinerade nybörjare hann inte ta kantplatserna, inte så många att välja mellan när där bara är totalt 8 platser) praktiskt taget uppe i knäet på instruktören, i 35-graders värme. Sen yogade vi. I värmen. Svettigt? Jovars. Men jag hade nog förväntat mig att det skulle vara värre. Och vi skötte oss nog rätt bra, för att vara första gången på ett renodlat yogapass (har bara gått på Body Balance innan). Ja, förutom när både syrrans och mina armar började darra som asplöv precis samtidigt och jag inte kunde hålla mig utan började fnissa okontrollerat. Men i övrigt, bra. Så det gör vi nog om tror jag bestämt!

Tillbaks på ruta ett?

Kategori: Blablabla...

Testade att jogga en liten runda i förrgår, och nu har jag nästan lika ont i benen som jag hade för tre veckor sen :( Är joggingkarriären över? För i år i alla fall? Vi får se...för det är fasiken inte skoj att ha ont hela jäkla tiden.
Men det finns ju annat man kan träna, idag testar vi Hot Yoga, wish me luck!

Hepp!

Kategori: Blablabla...

Bloggen verkar leva ett eget liv, står ibland att inläggen är publicerade på helt andra tider än vad jag vill minnas. Börjar jag bli senil? Sitter min osynliga låtsaskompis och bloggar sådant jag har tänkt på när jag har annat för mig? Who knows...

Dagens spritsort/fundering

Kategori: Blablabla...

Absolut Greyhound. Hur funkar det? Är det sprit med smak av stor svettig vinthund då eller?

Dagens gnäll

Kategori: Blablabla...

Blir helt matt av all dumhet, idioti och trångsynthet omkring mig!
Exempel: rasistiska kommentarer, folk som känner att de behöver ursäkta sig för att de gillar rosévin fast de är män (har jag missat nåt? då bör jag kanske inte dricka öl heller? nån kanske tror jag är flata då?), folk som inte kan ta hand om sitt eget mög eller allmänt bete sig som vuxna människor.
Over and out.

Dagens roligaste!

Kategori: Älska!

Dagens roligaste kom redan kl 8 imorse när jag (lite sent) (som vanligt) satt i bilen och SR's nyheter börjar prata om priatkopior av Canada Goosejackor. Med bakgrundsmusik bestående av nån rappare som sjunger nåt i stil med "It's made in China, you're not getting vagina, 'cause it's faaaake!". Alltså Sveriges Radio. Nyheterna. Kl 8 på morgonen. Helt jävla underbart! Tack, ni gjorde min dag!

Dagens tanke

Kategori: Blablabla...

Det är faktiskt rätt fantastiskt att det är högsommarvärme, med tanke på att jag precis lagat AC'n i bilen! Var helt säker på att det inte skulle bli mer värme i år, bara för att jag numera äntligen kan åka bil utan att halvt dö av värmeslag.
 
Tack vädergudarna! 

Freitag!

Kategori: Blablabla...

Shit malacka vilken mögvecka jag har haft! Halvt jobbat ihjäl mig de senaste dagarna. Och dagarna innan minns jag knappt, hur var de? Jaja, skönt att känna att man gör sig förtjänt av sin lön emellanåt. Men sällan har jag varit så värd en fredagsvinfylla.... (fredags-vin-fylla eller fredag-svinfylla? Återstår att se) (ok, det första, är hos syrran, barnen är här, får uppföra oss)

Dagens träning

Kategori: Dagens dagens

Idag har jag varit och tränat! Kettlebell minsann (så jag lär väl behöva hjälp med att klä av mig imorgon kväll om jag minns förra gångens träningsvärk rätt). Höjdpunkten och dagens egoboost var i början av passet när instruktören sa till mig att "du är ju alldeles för stark och fit för att ha den lätta vikten, byt till den tyngre!". Ja, alltså, det kanske inte var exakt så han formulerade det, men det var det han menade. Tror jag, absolut! Så ja, träningsvärlden ska bli...spännande. Fredag imorgon, tjohoo!

Dagens fail

Kategori: Dagens dagens

Fick fredagsfeeling. Insåg att det är onsdag. Onsdag FÖRMIDDAG, inte ens halva dagen har gått. Inte ens halva veckan alltså. Oh lord, the disappointment...

On top of todays shitlist

Kategori: The shit on the list

Folk som går rätt ut i gatan utan att se sig för, vare sig det är ett övergångsställe eller ej. Förtjänar nästan att bli påkörda.

Måndag

Kategori: Blablabla...

Ny vecka, nya möjligheter! Sjukt opepp, yes indeed! Inget att göra, bara köra på!! (och använda många "!!!!!")

Dagens tips!

Kategori: Dagens dagens

Idag provade jag bikini. På kappahl. Jättebillig bikini, 50:- per del plus ta 2 betala för 1 på rean. Låter ju bra. Anyways, här kommer ett litet tips och råd från mig till dig: prova ALDRIG bikini i kappahls provhytter. NEVEREVEREVER!! Bara överdelen går bra, om du behåller jeansen på. Men prova för allt i världen inte bikinibrallor med så du står där praktiskt taget naken i provrumsbelysningen! Jeesus, fuck och herre min jävla je. Herre. Min. Jävla. Je.

Dagens fundering

Kategori: Dagens dagens

Undrar om den normala spontana reaktionen när man får ett brev i lådan från Region Skåne/sjukvården är "Amen vad faan är det nu då!?"? Frågar åt en kompis alltså. Typ.

Pepp pepp pepp!

Kategori: Älska!

Ikväll blir det middag och görls najt aott med gamla gardet. Vi ses alldeles för sällan, så är det bara. Har massor att ta igen och luckor att fylla och när kvällen är slut kommer jag förmodligen känna att jag inte hunnit prata hälften så mycket med alla som jag hade velat! Att det ska vara så svårt att hinna ses! Så, lilla W, om jag glömmer säga det ikväll: det var en som ringde in till radion igår som hette Alinn(osäker på stavningen, men ändock) och då kom jag osökt att tänka på dig! Time flies... Nu ska jag göra mig fiiin!

Dagens tanke

Kategori: Dagens dagens

Alltså... Är inte folk som är under 30 lite för unga för att gå på Ledinkonsert? På riktigt alltså. De som är 30 är oxå för unga för att ha blivit så gamla, men där kan man ju alltid skylla på nån form av 30-årskris. Winnerbäck kommer ju nästa vecka så är det själva konsertpåSofiero-upplevelsen så kan man ju få det då. Eller?
Bara en tanke, säger inte att jag tvunget har rätt.
 
MVH
Hon Som ALLTID Har Rätt

Inte mycket nytt på den här fronten

Kategori: Blablabla...

Men imorgon är det fredag! Har varit en seg vecka, känns som hela världen har semester, lugna gatan 2.0. Bjuder på en söt bild, hej så länge!