theshitlist

Garderobsutmaningen - update

Kategori: Garderobsutmaningen!

Köpt: inget!
Gjort av med: lite blandat crap från badrumsskåpet 
Outfittor hittills:
Fredag: svart tröja jag brukar använda, svarta jeans av märke som antagligen inte finns mer som jag fick när jag jobbade i butiken och nog inte har använt sen dess. Anledning att jag sparat dem: okänd (särskilt eftersom de varit för små större delen av tiden), antal komplimanger för dem under dagen: 4! Bra start på projektet!
Lördagen bjöd på en grön klänning jag köpte till firmafest med irländskt tema för 1,5 år sedan, har nog bara använt den 2ggr sedan dess (glömde fota). 
Igår blev det en gammal lila klänning. Fick komplimang av en som sa att hon vill ha en likadan! Sen att det var min knappt fyraåriga systerdotter... 
Idag blev det ettåriga svarta jeans med hål på knäet (köpte ett par nya som skulle vara likadana men dessa känns bättre, det är något som skiljer i tyget så jag använder dessa mest ändå) och senapsgul (?) favvotröja. (Vänligen notera de matchande strumporna!) Än så länge är det ju inte så svårt att se helt normal ut. 




Kommentarer

  • Amanda säger:

    Oh vad kul med foton! Glömde nog bort att nämna igår att du ju hade matchande strumpor till din lila klänning! :)

    Svar: Matchy matchy! :)
    Me Me!

    2013-10-21 | 21:19:53
  • Lisette säger:

    Jag kör lite samma nu, letar i gömmorna efter några glömda skatter.
    Idag blev det därför en svart poncho ( det var inte igår den såg dagsljus kan jag säga), grön långärmad tröja som bara har nån månad på nacken men är ju inte nyny längre. Till det har jag svarta ( eller ja de var svarta när jag köpte dem en gång) jeans som är kryddade med snor på knäet istället för hål, i dessa tider är det svårt att komma hemifrån utan fläckar på tröjan eller just i knähöjd. De är ju för kära de små 1,5 åringarna.

    Svar: Haha, snor på knäet! Kanske bättre än hål, går ju bort i tvätten i alla fall :)Mmm, det är nog bra att tvinga sig ur de gamla spåren, man har ju en tendens att bara använda samma grejor hela tiden annars.
    Me Me!

    2013-10-22 | 10:58:50

Kommentera inlägget här: